Smartum language switcher

Ajankohtaista

Kesäkuussa Helsingissä järjestettiin Palvelutili Oy:n palvelusetelipäivä, jossa kiinnostuneet pääsivät kuulemaan ja keskustelemaan ajankohtaisista asioista vammaispalveluiden järjestämiseen ja palveluseteleihin liittyen. Lue tästä tiivistys kuntien ja palvelutuottajien edustajien kokemuksista!
Vammaispalveluiden järjestäminen muuttuu tulevaisuudessa voimakkaasti, kun sekä sote-uudistus että vammaislainsäädännön uudistus laittavat palvelut uuteen uskoon. Palvelusetelipäivässä kuulimme mm. Riitta Saksasen ja Sanna Aholan näkökulmia aiheeseen. 9/2017
Hämeenlinnan Verkatehtaalla järjestettiin ystävänpäivänä 14.2.2017 kevään ensimmäinen Palvelusetelipäivä. Päivän aikana päivähoidon ja kerhotoiminnan ammattilaiset kunnista ja alan yrityksistä ympäri Suomen kokoontuivat keskustelemaan ja jakamaan kokemuksiaan palvelusetelin käytöstä päivähoidossa ja kerhotoiminnassa. 4/2017
Vaasan kaupunki ryhtyi tarjoamaan palveluseteliä henkilökohtaisen avun hankintaan alkuvuodesta 2016. Vaasan henkilökohtaisen avun palveluseteli on otettu hyvin vastaan niin palveluntuottajien kuin asiakkaiden parissa. Julkaistu 4/2017
Palvelusetelin osalta verkkopalvelu on poissa käytöstä 28.2. klo 16.00 – 1.3. klo 8.00. Katkoksen aikana palvelusetelisaldoa ei voi tilata, jakaa tai veloittaa, mutta palveluita voi tuottaa normaalisti. 1.3. alkaen kirjautuminen Smartum Palveluseteli -verkkopalveluun tapahtuu osoitteesta www.palveluseteli.fi.
Suomalainen hyvinvoinnin edelläkävijä Smartum jakautuu 1.3.2017 kolmeksi yhtiöksi. Yhtiön omistavan The Orange Companyn hallituksen puheenjohtajan Jarmo Hyökyvaaran mukaan Smartumin jakautumiseen päädyttiin, jotta yhtiön liiketoimintojen kasvu saa parhaat mahdolliset eväät.
Vaasan kaupungin sosiaalityö ja perhepalvelut -yksikkö on palkittu Vuoden palveluseteliteko 2016 -kunniamaininnalla henkilökohtaisen avun palvelusetelistä.
Smartumin palvelusetelipäivän aiheena oli lokakuussa 2016 vanhusten asumispalveluiden järjestäminen palvelusetelillä. Mikkelin Klubille kokoontui hyviä käytäntöjä jakamaan ja verkostoitumaan palvelunsetelin parissa työskenteleviä ihmisiä ympäri Suomen.
Kari Bagge on aloittanut palveluseteliasiantuntijana Smartum Oy:ssä. Kari on toiminut aiemmin muun muassa Mehiläinen Oy:ssä hoivakodin johtajana ja Med Group Oy:ssä esimiestehtävissä.
Palveluseteli on lisännyt pienten ja keskisuurten hoiva- ja terveysyritysten palveluiden kiinnostavuutta. Se on myös helpottanut yritysten pääsyä julkisten palveluiden tuottajiksi. Palveluseteli on osaltaan opettanut kuntalaisia tekemään omia valintoja.

Sivut