Smartum language switcher

Ajankohtaista

Palvelusetelin osalta verkkopalvelu on poissa käytöstä 28.2. klo 16.00 – 1.3. klo 8.00. Katkoksen aikana palvelusetelisaldoa ei voi tilata, jakaa tai veloittaa, mutta palveluita voi tuottaa normaalisti. 1.3. alkaen kirjautuminen Smartum Palveluseteli -verkkopalveluun tapahtuu osoitteesta www.palveluseteli.fi.
Suomalainen hyvinvoinnin edelläkävijä Smartum jakautuu 1.3.2017 kolmeksi yhtiöksi. Yhtiön omistavan The Orange Companyn hallituksen puheenjohtajan Jarmo Hyökyvaaran mukaan Smartumin jakautumiseen päädyttiin, jotta yhtiön liiketoimintojen kasvu saa parhaat mahdolliset eväät.
Vaasan kaupungin sosiaalityö ja perhepalvelut -yksikkö on palkittu Vuoden palveluseteliteko 2016 -kunniamaininnalla henkilökohtaisen avun palvelusetelistä.
Kari Bagge on aloittanut palveluseteliasiantuntijana Smartum Oy:ssä. Kari on toiminut aiemmin muun muassa Mehiläinen Oy:ssä hoivakodin johtajana ja Med Group Oy:ssä esimiestehtävissä.
Palveluseteli on lisännyt pienten ja keskisuurten hoiva- ja terveysyritysten palveluiden kiinnostavuutta. Se on myös helpottanut yritysten pääsyä julkisten palveluiden tuottajiksi. Palveluseteli on osaltaan opettanut kuntalaisia tekemään omia valintoja.
YTM Moona Kuukka on aloittanut 4.1. Smartum Oy:n palveluseteliasiantuntijana. Moona on toiminut aiemmin muun muassa palvelusetelikoordinaattorina ja projektipäällikkönä Mikkelin kehitysyhtiö Miksei Oy:ssä.
Asiakaskuntiemme yhteyshenkilöitä kokoontui Jyväskylään kuulemaan ja keskustelemaan siitä, miten lapsiperheiden kotipalvelun palvelusetelitoiminta on järjestetty Smartum Palveluseteliä käyttävissä kunnissa. Lue lisää...
Lahden kaupungin asiakasohjausyksikkö Siirin kehittämä kotihoidon ateriapalveluiden palveluseteli on Vuoden palveluseteliteko 2015.
Lahden kaupunki on laajentanut kunnallista lääkinnällisten kuntoutuspalveluiden valikoimaansa palvelusetelillä. Tavoitteena ovat joustavammat palvelut ja ovien avaaminen uusille yrittäjille.
Koska erikoissairaanhoitoon sisältyy usein haasteellista, suuria laiteinvestointeja vaativaa kirurgiaa, on palvelusetelin käyttö ollut pienelle Ylöjärven kaupungille hyvä ja myös taloudellisesti kannattava ratkaisu.

Sivut