Smartum language switcher

Smartum Palveluseteli palveluntuottajalle

Palveluseteliä on kehitetty alusta alkaen yhdessä palveluntuottajien ja kuntien kanssa. Vuodesta 2008 lähtien olemme käyneet tiivistä keskustelua palveluntuottajien kanssa tarjotaksemme kevyen ja helppokäyttöisen sähköisen palveluseteliratkaisun. Palveluseteliä koskeva laki astui voimaan 2009. Sen keskiössä on kuntalaisen valinnanvapauden lisääminen sosiaali- ja terveyspalveluissa sekä julkisen ja yksityisen sektorin yhteistyön lisääminen. Palveluseteli on kehitetty nämä periaatteet huomioiden.

Sähköisenä maksuvälineenä Smartum Palvelusetelin veloittaminen palveluseteli.fi-verkkopalvelussa on helppoa. Palvelutili Oy tilittää veloitukset palveluntuottajalle kahdesti viikossa. Palveluseteli ei edellytä teknologiainvestointeja ja on vaivaton ottaa käyttöön. Palveluntuottajalle kustannukset ovat kolme prosenttia seteleiden tilityksistä. Nämä kulut tuottaja voi vähentää verotuksessa liiketoiminnan kuluna.

Palveluseteli tekee kunnille ja palveluntuottajille palvelusetelitoiminnan hallinnoinnin helpoksi. Palveluseteli.fi-käyttökohdehausta löytyvät kaikki Palveluseteliä vastaanottavat palveluntuottajat. Käyttökohdehaku tarjoaa palveluntuottajalle hyvän foorumin markkinoida myös muita kuin palvelusetelillä ostettavia palveluitaan.

Palveluseteli ei aseta rajoituksia yrityksen koolle. Useat palveluntuottajistamme ovat pieniä tai keskisuuria yrityksiä, joiden liikevaihto on kasvanut palvelusetelitoiminnan myötä. Tämä on puolestaan mahdollistanut toiminnan laajentamisen.

Palveluntuottajaksi liittyminen

Palveluntuottaja voi liittyä Palveluseteliä vastaanottavien yritysten verkostoon, kun tämä on hyväksytty palvelusetelipalveluntuottajaksi kunnassa, joka on ottanut käyttöönsä palvelusetelin sähköisen ratkaisun. Useimmat kunnat käyttävät hyväksymismenettelyä palveluntuottajien suhteen: kaikki kunnan asettamat kriteerit täyttävät tuottajat hyväksytään palveluntuottajahaussa mukaan toimintaan. Näin varmistetaan mahdollisimman laajan ja toimivan palveluntuottajaverkoston synty. Tällöin kuntalaisen aito valinnanvapaus toteutuu.

Mikäli sinulla on kysyttävää Palvelusetelistä, asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään!

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelu: 040 172 3700
Sähköposti: asiakaspalvelu@palveluseteli.fi
Aukioloajat: arkisin klo. 9.00-15.00