Smartum language switcher

Smartum Palveluseteli

Smartum Palveluseteli -palvelu on eriytetty 1.3.2017 lähtien Smartumin muusta liiketoiminnasta omaksi yrityksekseen Palvelutili Oy:ksi. Jakautumisen ansiosta voimme palvella asiakkaitamme entistä paremmin ja vastata kasvuun. Palvelumme ei jakautumisessa muuttunut, vaan tarjoamme edelleen vaivattoman ja kustannustehokkaan ratkaisun palvelusetelien hallinnointiin!

Olemme kehittäneet Palveluseteliä jo vuodesta 2008 yhdessä kuntien ja palveluntuottajien kanssa. Vuonna 2010 markkinoille tullut sähköinen palveluseteli on nyt käytössä 50 kunnassa joiden alueella asuu yli miljoona ihmistä. Lähes 800 palveluntuottajaa vastaanottaa Smartum Palveluseteliä.

Sosiaali- ja terveyspalveluiden järjestäminen sähköisellä Palvelusetelillä kattaa kaikki osapuolet: kunnan, kuntalaisen ja palveluntuottajat.

  • kunta tuotteistaa ja jakaa palvelusetelit verkkopalvelussa
  • kuntalainen maksaa valitsemalleen palveluntuottajalle Palvelusetelillä
  • palveluntuottaja veloittaa seteliä verkkopalvelussa saaden tilityksensä Palvelutili Oy:ltä

Internet-pohjaisen Palvelusetelin käyttö on helppoa ja kustannustehokasta kaikille osapuolille. Sähköisen palvelusetelin ansiosta ostolaskujen käsittely kunnissa poistuu ja palvelusetelitoiminnan hallinnointi kevenee.

Palvelutilin tarjoama palveluseteliratkaisu kattaa myös kuntien lakisääteisen palveluntuottajaportaalin ylläpidon. Kansallisesta Palveluseteli.fi-käyttökohdehausta löytyvät kaikki Palveluseteliä vastaanottavat palveluntuottajat seteleiden myöntäjätahojen ja hankittavien palveluiden mukaan.

Smartum Palveluseteli on kevyt sähköinen ratkaisu, joka ei edellytä järjestelmäintegraatioita eikä teknologiainvestointeja. Ratkaisu on vaivaton ja nopea ottaa käyttöön ilman erillisiä järjestelmähankkeita.

Ota yhteyttä! Kerromme mielellämme lisää!