Proinno Oy Rovaniemi

1) Yrityksen strategia ja johtaminen. 2) Tuotekehitys, tuotteistaminen ja palvelumuotoilu. 3) Myynnin ja markkinoinnin kehittämiseen liittyvät palvelut. Olemme edelläkävijänä hyödyntäneet jo yli kymmenen vuoden ajan Lean- ja muotoiluajattelua ja muita yhteiskehittämisen menetelmiä yritysten ja yhteisöjen uudistamisessa. Menetelmämme ovat käytännönläheisiä ja inspiroivia perustuen jatkuvan parantamisen ja tehokkaiden työskentelytapojen periaatteisiin.

Yhteystiedot

Kairatie 46
96100 Rovaniemi

0400308767

nina.lappalainen@proinno.fi

proinno.fi/

Nina Lappalainen

0400308767

Palvelut


  • Yrityspalveluseteli

Hinnasto: Lapin Hyvinvointialue

Yrityspalveluseteli 4000€Yrityspalveluseteli 2000€
Kansainvälistymisen suunnittelu ja markkinaselvitykset
Kansainvälistymiseen liittyvät messuosallistumiset
Kasvuun liittyvät rahoitus- ja investointisuunnitelmat sekä hakemukset
Taloushallinnon kehittämisen palvelut
Kasvuun liittyvä laki- ja sopimusneuvonta
Kasvuun tähtäävät neuvonanto ja selvityspalvelut yrityksien hallituksille ja johtoryhmille
Yrityksien strategia ja johtaminenXX
Tuotekehitys, tuotteistaminen ja palvelumuotoiluXX
Yrityksen digitalisaation kehittäminen
Myynnin ja markkinoinnin kehittämiseen littyvät palvelutXX
Omistajanvaihdokseeen liittyvät arvonmääritykset, laki- ja sopimusneuvonta
Omavastuu 20 %1 000 €500 €

Yrityksien strategia ja johtaminen, arvo 2500€ alv 0 % * Johtamisen, yhteistyön ja prosessien kehittäminen * Liiketoiminnan uudelleensuuntaaminen ja strategian käytäntöön juurruttaminen * Lean- ja asiakaslähtöinen kehittäminen * Uudistumiskyvyn ja henkilöstöjohtamisen yhteensovittaminen * Koko henkilöstön osaamisen ja vastuun käyttöönotto yrityksen kehittämiseen. * Muutoksen johtaminen, suunnittelu, vaiheistus ja kehittämistoiminnan ohjaus. * Toteuttamisen tuki toimenpiteineen käytäntöön asti. Autamme rakentamaan uudistumiskykyä edistäviä toimintamalleja, ratkomaan ongelmia, tekemään käytännön muutoksia toimintatapoihin, kehittämään nykyisiä tai luomaan uusia palveluja. Palvelu sisältää kolme vaihetta 1. Lähtötilanteen määrittely: nykytila, kehittämiskohde ja tavoitteet 2. Kehittämisen kohteen käytännön työstäminen yhdessä 3. Toteutuksen loppuunsaattaminen, konkreettinen lopputulos Kesto: yhteensä kaksi päivää, joiden toteutustapa ja sisältö sovitaan asiakaskohtaisesti.

Yrityksien strategia ja johtaminen, arvo 5000€ alv 0 % * Johtamisen, yhteistyön ja prosessien kehittäminen * Liiketoiminnan uudelleensuuntaaminen ja strategian käytäntöön juurruttaminen * Lean- ja asiakaslähtöinen kehittäminen * Uudistumiskyvyn ja henkilöstöjohtamisen yhteensovittaminen * Koko henkilöstön osaamisen ja vastuun käyttöönotto yrityksen kehittämiseen. * Muutoksen johtaminen, suunnittelu, vaiheistus ja kehittämistoiminnan ohjaus. * Toteuttamisen tuki toimenpiteineen käytäntöön asti. Autamme rakentamaan uudistumiskykyä edistäviä toimintamalleja, ratkomaan ongelmia, tekemään käytännön muutoksia toimintatapoihin, kehittämään nykyisiä tai luomaan uusia palveluja. Palvelu sisältää kolme vaihetta 1. Lähtötilanteen määrittely: nykytila, kehittämiskohde ja tavoitteet 2. Kehittämisen kohteen käytännön työstäminen yhdessä 3. Toteutuksen loppuunsaattaminen, konkreettinen lopputulos Kesto: yhteensä neljä päivää, joiden toteutustapa ja sisältö sovitaan asiakaskohtaisesti.

Tuotekehitys, tuotteistaminen ja palvelumuotoilu, arvo 2500€ alv 0 % * Asiakasymmärrys ja asiakaslähtöinen palvelujen kehittäminen * Asiakkaiden ja henkilöstön ottaminen mukaan kehittämiseen ja palvelujen innovointiin. * Palvelujen, palveluprosessien kehittäminen ja innovointi. * Palvelumallien rakentaminen sekä henkilöstön perehdyttäminen. * Palvelukokonaisuuksien yhtenäisen laadun ja palvelun standardien luominen. * Suunnittelu, vaiheistus ja kehittämistoiminnan ohjaus ja toteuttamisen tuki. Autamme rakentamaan uudistumiskykyä edistäviä toimintamalleja, ratkomaan ongelmia, tekemään käytännön muutoksia toimintatapoihin, kehittämään nykyisiä tai luomaan uusia palveluja. Palvelu sisältää kolme vaihetta 1. Lähtötilanteen määrittely: nykytila, kehittämiskohde ja tavoitteet 2. Kehittämisen kohteen käytännön työstäminen yhdessä 3. Toteutuksen loppuunsaattaminen, konkreettinen lopputulos Kesto: yhteensä kaksi päivää, joiden toteutustapa ja sisältö sovitaan asiakaskohtaisesti.

Tuotekehitys, tuotteistaminen ja palvelumuotoilu, arvo 5000€ alv 0 % * Asiakasymmärrys ja asiakaslähtöinen palvelujen kehittäminen * Asiakkaiden ja henkilöstön ottaminen mukaan kehittämiseen ja palvelujen innovointiin. * Palvelujen, palveluprosessien kehittäminen ja innovointi. * Palvelumallien rakentaminen sekä henkilöstön perehdyttäminen. * Palvelukokonaisuuksien yhtenäisen laadun ja palvelun standardien luominen. * Suunnittelu, vaiheistus ja kehittämistoiminnan ohjaus ja toteuttamisen tuki. Autamme rakentamaan uudistumiskykyä edistäviä toimintamalleja, ratkomaan ongelmia, tekemään käytännön muutoksia toimintatapoihin, kehittämään nykyisiä tai luomaan uusia palveluja. Palvelu sisältää kolme vaihetta 1. Lähtötilanteen määrittely: nykytila, kehittämiskohde ja tavoitteet 2. Kehittämisen kohteen käytännön työstäminen yhdessä 3. Toteutuksen loppuunsaattaminen, konkreettinen lopputulos Kesto: yhteensä neljä päivää, joiden toteutustapa ja sisältö sovitaan asiakaskohtaisesti.  

Myynnin ja markkinoinnin kehittämiseen liittyvät palvelut, arvo 2500€ alv 0 % Haetko uuttaa suuntaa, apua brändin ja markkinoinnin kehittämiseen? * Brändityö * Asiakkuuksien ja asiakashoitomallien kehittäminen * Markkinoinnin suunnittelu * Suunnitelmallisuus ja ajankäytönhallinta * Toteutussuunnitelma * Toteuttamisen tuki Autamme selkeyttämään, ratkomaan ja tekemään käytännössä. Palvelu sisältää kolme vaihetta 1. Lähtötilanteen määrittely: nykytila, kehittämiskohde ja tavoitteet 2. Kehittämisen kohteen käytännön työstäminen yhdessä 3. Toteutuksen loppuunsaattaminen, konkreettinen lopputulos Kesto: yhteensä kaksi päivää, joiden toteutustapa ja sisältö sovitaan asiakaskohtaisesti.

Myynnin ja markkinoinnin kehittämiseen liittyvät palvelut, arvo 5000€ alv 0 % Haetko uuttaa suuntaa, apua brändin ja markkinoinnin kehittämiseen? * Brändityö * Asiakkuuksien ja asiakashoitomallien kehittäminen * Markkinoinnin suunnittelu * Suunnitelmallisuus ja ajankäytönhallinta * Toteutussuunnitelma * Toteuttamisen tuki Autamme selkeyttämään, ratkomaan ja tekemään käytännössä. Palvelu sisältää kolme vaihetta 1. Lähtötilanteen määrittely: nykytila, kehittämiskohde ja tavoitteet 2. Kehittämisen kohteen käytännön työstäminen yhdessä 3. Toteutuksen loppuunsaattaminen, konkreettinen lopputulos Kesto: yhteensä neljä päivää, joiden toteutustapa ja sisältö sovitaan asiakaskohtaisesti.  

-

-

-

-