Smartum mukana juhlavuoden Made by Finland -kampanjassa

Smartum on mukana yhteistyökumppanina Made by Finland -kampanjassa, joka on Suomalaisen Työn Liiton, sen jäsenten ja yhteistyöorganisaatioiden yhteinen Suomi 100 -juhlavuoden kampanja. Made by Finland juhlii Suomen suurta juhlavuotta, rohkaisee tuntemaan ylpeyttä monimuotoista suomalaista työtä kohtaan ja kertoo, millaisella työllä suomalaista hyvinvointia rakennetaan.

– Meille suomalaisuus merkitsee paljon ja uskomme, että niin asiakkaamme kuin yhteistyökumppanimmekin arvostavat kotimaisuuttamme. Haluamme omalta osaltamme edistää suomalaista hyvinvointia ja rakentaa parempaa työelämää. Vuosien saatossa työnantaja-asiakkaamme ovat tarjonneet henkilöstölleen satojen miljoonien arvosta Smartum-etua ja sillä on iso työllistävä merkitys myös 10 000 palveluntuottajallemme, toteaa Smartumin toimitusjohtaja Maarit Hannula.

Suomalaisen Työn Liiton toimitusjohtaja Tero Lausalan mukaan on tärkeää tunnistaa tämän päivän suomalaisen työn menestystekijät ja tuntea aitoa ylpeyttä suomalaista työtä kohtaan.

– Itsenäisen Suomen hyvinvointi on rakennettu työllä, ja uskomme, että työ rakentaa hyvinvointiamme myös seuraavat sata vuotta. Kampanjalla haluamme muistuttaa, että jokaisen työpanos on yhteiskunnalle tärkeää. Suomessa tehdään monilla aloilla, monilla tasoilla ja monissa työtehtävissä arvokasta ja merkityksellistä työtä. Sitä jos jotain kannattaa juhlia, Lausala kertoo.

Made by Finlandin myötä Smartum haluaa olla osaltaan tukemassa suomalaista työtä ja hyvinvointia. Tästä viestii vahvasti myös Smartumille myönnetty Avainlippu.

Tutustu Made by Finland -kampanjaan