Digi- ja mainostoimisto Höyry

Mainostoimisto Höyry - menesty digitaalisessa maailmassa Me olemme Höyry, WordPress verkkopalveluihin erikoistunut mainostoimisto ja hyvä kumppani, joka palvelee asiakkaita ympäri Suomen. Toimipaikkoinamme ovat Rovaniemi ja Oulu. Suunnittelemme tarvitsemasi markkinointiviestit ja tarjoamme tarvitsemasi digitaaliset palvelut niin, että menestyt muuttuvassa digitaalisessa maailmassa. Yhden oranssin lipun alta löydät kätevästi strategian, muotoilun, teknologian ja sisällön saumattoman yhdistelmän –

Yhteystiedot

Kansankatu 9
96100 ROVANIEMI

0504767797

sami.halonen@hoyry.net

www.hoyry.net/

Sami Halonen

0503662726

Palvelut


  • Yrityspalveluseteli

Hinnasto: Rovaniemi

Yrityspalveluseteli 4000€Yrityspalveluseteli 2000€
Kansainvälistymisen suunnittelu ja markkinaselvitykset
Kansainvälistymiseen liittyvät messuosallistumiset
Kasvuun liittyvät rahoitus- ja investointisuunnitelmat sekä hakemukset
Taloushallinnon kehittämisen palvelut
Kasvuun liittyvä laki- ja sopimusneuvonta
Kasvuun tähtäävät neuvonanto ja selvityspalvelut yrityksien hallituksille ja johtoryhmille
Yrityksien strategia ja johtaminen
Tuotekehitys, tuotteistaminen ja palvelumuotoiluPalvelumuotoilu ja tuotteistaminen (Palvelun painopisteet ja paketin koko määritellään projektikohtaisesti)Palvelumuotoilu ja tuotteistaminen (Palvelun painopisteet ja paketin koko määritellään projektikohtaisesti)
Yrityksen digitalisaation kehittäminenDigistartti (Palvelun painopisteet ja paketin koko määritellään projektikohtaisesti)Digistartti (Palvelun painopisteet ja paketin koko määritellään projektikohtaisesti)
Myynnin ja markkinoinnin kehittämiseen littyvät palvelutBrändi-ilme ja arvolupaus (Palvelun painopisteet ja paketin koko määritellään projektikohtaisesti)Brändi-ilme ja arvolupaus (Palvelun painopisteet ja paketin koko määritellään projektikohtaisesti)
Omistajanvaihdokseeen liittyvät arvonmääritykset, laki- ja sopimusneuvonta
Omavastuu 20 %1 000 €500 €

.

.

.

.

.

Palvelumuotoilu ja tuotteistaminen Erotu kilpailijoistasi paremmilla palveluilla tuotteistamisen ja palvelumuotoilun keinoin. Palvelumuotoilu ja tuotteistaminen tähtäävät asiakaslähtöiseen ja tulokselliseen palveluun, jossa palvelun rakenteet ja prosessit ovat tavoitteellisesti määritelty. Palvelumuotoilu perustuu asiakasymmärryksen kartuttamiseen ja tarjoaa väkevät työkalut kehittää sekä uusia että jo olemassa olevia palveluja. Tuotteistamisprosessissa sen sijaan hiotaan monistettavissa olevasta palvelusta kilpailukykyinen tuote, joka kiteytetään tasalaatuiseksi ja helposti ostettavaksi paketiksi. Tuotteistamisen avulla pystytään kommunikoimaan loppukäyttäjälle kaikki ne hyödyt, jotka palvelutuote mahdollistaa ja tekemään tuotteesta visuaalisesti houkutteleva. Palvelun painopisteet määritellään projektikohtaisesti, tästä muodostuu paketin koko (2500€ tai 5000€)

Brändi-ilme ja arvolupaus Polkaise yritystoimintasi näyttävästi käyntiin. Vahva brändi-ilme auttaa kaupallistamaan tuotteesi tai palvelusi heti yritystoiminnan ensimetreillä. Yhtenäinen ja johdonmukaisesti toistuva ilme erottaa yrityksesi tehokkaasti kilpailijoista. Mieleenpainuva ja ammattitaidolla suunniteltu logodesign, värimaailma ja kirjoitusasu luovat vahvan perustan tarinankerronnalle ja kommunikaatiolle asiakkaittesi kanssa. Nämä paketoimme yksiin kansiin brändikirjaksi, joka toimii ohjenuorana kun viestit eri medioissa. Lisätiedot Palvelu sisältää: Mieleenpainuvan ja kilpailijoista erottuvan logon suunnittelun Yrityksen värimaailman määrittelyn sekä tarkat väriarvot eri medioihin Typografian eli kirjoitusasun suunnittelun yhtenäisen yritysilmeen takaamiseksi Brandbookin, joka toimii ohjeistuksena, kun viestit eri kanavissa 5000 € paketti sisältää lisäksi Sloganin suunnittelun Asiakas-/arvolupauksen aukikirjoittamisen Brändikuvat (still)

Digistartti Digistartin tavoitteena on kehittää yrityksesi verkkoviestintäkonseptia, synnyttää tehokasta diginäkyvyyttä ja vahvistaa liiketoiminnan kaupallistamista verkkoympäristössä. Etsimme sinulle parhaat paikat näkyä ja kuulua oikeille kohderyhmille, oikeilla viesteillä, oikeissa kanavissa – toivotuin vaikutuksin. Digistartilla hiot verkkoviestinnän konseptisi huippuunsa. Palvelu sisältää: Digiviestinnän tavoitteiden ja kohderyhmien määrittämisen Verkkoliikenteen lähdeselvityksen Verkkopalvelun toiminnallisuuksien kartoituksen ja/tai verkkopalvelun määrittely ja demo Look & feel eri kanaviin Hakukonenäkyvyyden (SEO) ja hakukonemarkkinoinnin (SEM) määritykset Sosiaalisen median kanavavalinnat ja sisältöohjeistuksen valittuihin some-kanaviin Seurannan ja mittareiden määrittämisen verkkopalveluun Jatkotoimenpide-ehdotukset Huom! Paketin painopisteet räätälöidään asiakkaan tarpeiden mukaan.