Redocap Oy

Redocap Oy on vuonna 2010 perustettu valtakunnallisesti toimiva ohjelmisto- ja konsultointiyritys. Autamme pk-yrityksiä digitalisoimaan, kehittämään ja rahoittamaan liiketoimintaansa. Asiantuntijoillamme on yhteensä yli 50 vuoden kokemus rahoituskonsultoinnista, erilaisten liiketoiminta-alueiden ja palveluiden kehittämisestä niin Suomessa kuin ulkomailla. Palveluidemme avulla asiakkaamme ovat pystyneet lisäämään tuottavuuttaan ja kannattavuuttaan merkittävästi. Lisää tietoa www.redocap.fi

Yhteystiedot

Tietotie 2
90460 Oulunsalo

0407775909

info@redocap.fi

Teemu Pääkkö

0407775909

Palvelut


  • Yrityspalveluseteli

Hinnasto: Lapin Hyvinvointialue

Yrityspalveluseteli 4000€Yrityspalveluseteli 2000€
Kansainvälistymisen suunnittelu ja markkinaselvitykset
Kansainvälistymiseen liittyvät messuosallistumiset
Kasvuun liittyvät rahoitus- ja investointisuunnitelmat sekä hakemuksetxx
Taloushallinnon kehittämisen palvelut
Kasvuun liittyvä laki- ja sopimusneuvonta
Kasvuun tähtäävät neuvonanto ja selvityspalvelut yrityksien hallituksille ja johtoryhmille
Yrityksien strategia ja johtaminen
Tuotekehitys, tuotteistaminen ja palvelumuotoilu
Yrityksen digitalisaation kehittäminenxx
Myynnin ja markkinoinnin kehittämiseen littyvät palvelut
Omistajanvaihdokseeen liittyvät arvonmääritykset, laki- ja sopimusneuvonta
Omavastuu 20 %1 000 €500 €

Rahoitus- ja investointisuunnitelmat (suppea, n. 2-3 pv) Käydään läpi asiakkaan nykytila liiketoiminnan osalta, kehittämissuunnitelman näkökulmasta ja tarkastellaan tulovirrat, joiden pohjalta mallinnetaan talouden kokonaiskuvaa. Kartoitetaan analyysin pohjalta karkealla tasolla liiketoimintakonseptin ansaintalogiikkaa, johon yhdistetään nykyinen rahoitusrakenne ja rahoitustarve. Rahoitus- ja investointisuunnitelmat (laaja n. 4-5 pv) Syvennetään asiakkaan liiketoiminnan nykytilan analyysia ja tarkastellaan taloutta laajemmin tehtävien ennustemallien kautta. Määrittelyjen pohjalta rakennetaan investointi-, kassavirta ja rahoituslaskelmat, tehdään sijoitusmuistio ja kartoitetaan sopivat rahoitustahot. Tästä voidaan jatkaa siihen, että kontaktoimme ja toimimme rahoitusneuvotteluissa neuvonantajana yrityksellenne.

Yrityksen digitalisaation kehittäminen (suppea, n. 2-3 pv) Nykyisten järjestelmien kartoittaminen, big datan hyödyntämismahdollisuuksien tarkastelu liiketoiminnan analysoinnissa ja johtamisessa. Tarkastellaan nykyisen liiketoimintaprosessien istuvuutta nykyisiin järjestelmäympäristöihin ja/tai sovitetaan sitä uuteen ympäristöön. Yrityksen digitalisaation kehittäminen (laaja, n. 4-5 pv) Vaatimusmäärittely järjestelmäympäristölle asiakkaan liiketoimintaprosessien näkökulmasta. Perusprosessien automaation mahdollistaminen, oikea-aikaisen jatkuvan raportoinnin mahdollistaminen niin talouden kuin prosessien osalta.