Omapaja Valmennus Oy

Tehtävämme on auttaa ja tukea sinua yrittäjyyden eri murrosvaiheissa. Tavoitteemme on yrityksesi menestyminen. Olemme tehneet näin jo lähes 25 vuoden ajan Lapissa. Kun tarvitset sparrausta ja tukea niin me autamme sinua. Tule keskustelemaan, aloitetaan siitä!

Yhteystiedot

Rovakatu 17, 3 kerros
96100 Rovaniemi

0447198111

merja.koistinen@omapaja.fi

valmennus.omapaja.fi/

Merja Koistinen

0447198111

Palvelut


  • Yrityspalveluseteli

Hinnasto: Rovaniemi

Yrityspalveluseteli 4000€Yrityspalveluseteli 2000€
Kansainvälistymisen suunnittelu ja markkinaselvitykset
Kansainvälistymiseen liittyvät messuosallistumiset
Kasvuun liittyvät rahoitus- ja investointisuunnitelmat sekä hakemuksetxx
Taloushallinnon kehittämisen palvelut
Kasvuun liittyvä laki- ja sopimusneuvonta
Kasvuun tähtäävät neuvonanto ja selvityspalvelut yrityksien hallituksille ja johtoryhmillexx
Yrityksien strategia ja johtaminenxx
Tuotekehitys, tuotteistaminen ja palvelumuotoilu
Yrityksen digitalisaation kehittäminen
Myynnin ja markkinoinnin kehittämiseen littyvät palvelut
Omistajanvaihdokseeen liittyvät arvonmääritykset, laki- ja sopimusneuvonta
Omavastuu 20 %1 000 €500 €

Kasvuun liittyvät rahoitus- ja investointisuunnitelmat, sekä hakemukset (suppea) Oletko suunnittelemassa yrityksen kehittämistä, mutta talouslaskelmissa ja tukihakemuksissa toivot tukea. Tule keskustelemaan kanssamme niin kirkastetaan hankeen tavoite ja mennään siitä eteenpäin. Palvelumme sisältää tarvittavat talous-, rahoitus, - ja investointi laskemat ja rahoitushakemusten tekemisen. Palveluprosessi on käytännönläheinen ja teemme sovitut laskemat, kuvaukset ja hakemukset. Palvelu kokonaisuudessaan on aina räätälöity sinun yrityksesi tarpeen mukaan. Alkukeskustelussa ja tapaamisessa käydään tilanne läpi ja tarkennetaan kehityshanketta ja siihen liittyvää markkinaa. Palvelu toteutetaan sovitun toimintasuunnitelman ja tavoitteiden mukaan. Palvelu voidaan tehdä sekä etänä- ja lähipalaverissa sovitusti.

Kasvuun liittyvät rahoitus- ja investointisuunnitelmat, sekä hakemukset (laaja) Oletko suunnittelemassa yrityksen kehittämistä, mutta talouslaskelmissa ja tukihakemuksissa toivot tukea. Tule keskustelemaan kanssamme niin kirkastetaan hankeen laajuus ja mennään siitä eteenpäin. Palvelumme sisältää tarvittavat talous-, rahoitus, - ja investointi laskemat ja rahoitushakemusten tekemisen. Palveluprosessi on käytännönläheinen ja teemme sovitut laskemat, kuvaukset ja hakemukset. Palvelu kokonaisuudessaan on aina räätälöity sinun yrityksesi tarpeen mukaan. Alkukeskustelussa ja tapaamisessa käydään tilanne läpi ja tarkennetaan kehityshanketta, tai identifioidaan jotain aivan uutta. Tässä laajemmassa palvelussa käytetään enemmän aikaa kehityshankkeen määrittämiseen ja siihen liittyviin mahdollisiin esim. markkinakartoitukseen. Palvelu toteutetaan sovitun toimintasuunnitelman ja tavoitteiden mukaan. Palvelu voidaan tehdä sekä etänä- ja lähipalaverissa sovitusti.

Kasvuun tähtäävät neuvonanto ja selvityspalvelut yrityksien hallituksille ja johtoryhmille (suppea) Mistä ja miten yritykselleni lisää kasvua? Pohdituttaako kannattavan kasvun hakeminen ja edellytysten löytäminen. Tule ja aloitetaan. Kasvuun tähtäävän palvelun sisältö räätälöidään aina yrityksen kanssa yhdessä. Yrityksen kasvun hakeminen voi sisältää erilaisia selvityksiä ja neuvonantoa joko uusille markkinoille, asiakassegmenteille menosta ja/tai uusien tuotteiden/ palveluiden lanseeraamisesta, tai muuta vastaavaa. Kasvua voidaan myös mitata eri tavalla. Palveluprosessi on aina räätälöity, tavoitteellinen ja sovitaan sinun kanssasi. Palvelu toteutetaan sekä etänä ja lähipalaverissa sovitusti.

Kasvuun tähtäävät neuvonanto ja selvityspalvelut yrityksien hallituksille ja johtoryhmille (laaja) Mistä ja miten lisää kasvua? Pohdituttaako kannattavan kasvun hakeminen ja edellytysten löytäminen. Tule niin aloitetaan yhteisellä palaverilla. Kasvuun tähtäävän palvelun sisältö räätälöidään aina yrityksen kanssa yhdessä. Yrityksen kasvun hakeminen voi sisältää erilaisia selvityksiä ja neuvonantoa joko uusille markkinoille, asiakassegmenteille menosta ja/tai uusien tuotteiden/ palveluiden lanseeraamisesta, tai muuta vastaavaa. Kasvua voidaan mitata myös eri tavalla. Tämä laajempi versio palvelusta sisältää aiheeseen liittyvää laajempaa kartoitusta ja mahdollisesti yhteisiä työpajoja. Palveluprosessi on aina räätälöity, tavoitteellinen ja sovitaan sinun kanssa yhdessä. Palvelu toteutetaan sekä etänä ja lähipalaverissa sovitusti.

Yrityksen strategia ja johtaminen (suppea) Onko strategia kirkkaana mielessä, mutta jotenkin asiat eivät vain mene siihen suuntaan? Tule juttelemaan, aloitetaan siitä. Yrityksen strategia ja johtamisen – palvelun tavoitteet määritellään sinun yrityksesi kanssa ensin yhdessä. Strategia työ voi olla esim. yrityksen yhteisen strategisen tavoitteen määrittelyä ja /tai – näkemyksen kirkastamista. Tai strategian kommunikointia siten, että muutkin sen ymmärtävät. Olennainen osa palvelua ovat tavoitteet ja toimintasuunnitelma, jotta yhteiseen päämäärään päästään. Palvelu voi sisältää myös johtamiskäytänteiden kirkastamista ja niistä sopimista. Palvelu on aina räätälöity sinun yrityksesi tarpeen mukaan ja laajuus riippuu sovitusta työstä. Palvelu toteutetaan sekä etänä-ja lähipalaverissa sovitusti.

Yrityksen strategia ja johtaminen (laaja) Onko strategia kirkkaana mielessä, mutta jotenkin asiat eivät vain mene siihen suuntaan? Aloitetaan yhteisellä tilannekatsauspalaverilla. Yrityksen strategia ja johtamisen – palvelun tavoitteet määritellään sinun yrityksesi kanssa ensin yhdessä. Strategia työ voi olla esim. yrityksen yhteisen strategisen tavoitteen määrittelyä ja /tai – näkemyksen kirkastamista. Tai strategian kommunikointia siten, että muutkin sen ymmärtävät. Olennainen osa palvelua on tavoitteet ja toimintasuunnitelma, jotta yhteiseen päämäärään päästään. Palvelu voi sisältää myös johtamiskäytänteiden kirkastamista ja niistä sopimista. Palvelu on aina räätälöity sinun yrityksesi tarpeen mukaan ja laajuus riippuu sovitusta työstä. Palvelu toteutetaan sekä etänä-ja lähipalaverissa sovitusti. Tämä laajempi kokonaisuus sisältää laajemman palvelupaketin.