Joulupukki TV Oy

Joulupukki TV Oy on rovaniemeläinen innovatiivinen ja kansainväliinen digitaalisen viestinnän yritys, joka on erikoistunut erityisesti matkailun ja teollisuuden asiakkaisiin. Vuonna 2000 perustettu firmamme tarjoaa seuraavia palveluita: A) Videokuvaus B) Valokuvaus C) Ilmakuvaus dronella (video ja valokuvat) C) Verkkosivujen suunnitellu, ml. hakukoneoptimointi. D) Bokun verkkokaupan integrointi ja kehittäminen verkkosivuille.

Yhteystiedot

Pekankatu 8A11
96200 Rovaniemi

0408351428

company@santatelevision.com

www.joulupukkitv.com/

Tommi Lappalainen

0408351428

Palvelut


  • Yrityspalveluseteli

Hinnasto: Lapin Hyvinvointialue

Yrityspalveluseteli 4000€Yrityspalveluseteli 2000€
Kansainvälistymisen suunnittelu ja markkinaselvitykset
Kansainvälistymiseen liittyvät messuosallistumiset
Kasvuun liittyvät rahoitus- ja investointisuunnitelmat sekä hakemukset
Taloushallinnon kehittämisen palvelut
Kasvuun liittyvä laki- ja sopimusneuvonta
Kasvuun tähtäävät neuvonanto ja selvityspalvelut yrityksien hallituksille ja johtoryhmille
Yrityksien strategia ja johtaminen
Tuotekehitys, tuotteistaminen ja palvelumuotoilu
Yrityksen digitalisaation kehittäminenXX
Myynnin ja markkinoinnin kehittämiseen littyvät palvelut
Omistajanvaihdokseeen liittyvät arvonmääritykset, laki- ja sopimusneuvonta
Omavastuu 20 %1 000 €500 €

SETELI 4000 € Palvelemme ennen kaikkea kansainvälisiä matkailun ja teollisuuden asiakkaita (tunnemme erityisen hyvin Ranskan ja Beneluxin markkinat). Erikoisosaamistamme mm. hakukoneoptimointi, Bokun-verkkokauppakonseptointi ja konsultointi sekä brändisuunnittelu. Setelillä voit ostaa esim. seuraavan kokonaisuuden: A) Laadukkaat monikieliset (2-3 kieltä) Wordpress-verkkosivujen konseptointi ja toteutus, niin että sivuille suunnitellaan ja toteutetaan laadukas hakukoneoptimointi ja niille luodaan Bokun verkkokauppa (1 kieli). Huom. kuvat, tekstit ja käännökset tulevat asiakkaalta. Yhteensä työtä tehdään n. 9-10 päivää. B) Huippulaadukkaan "brändivideon" konseptointi ja toteutus : videon pituus noin 90-140 sek. Huom. hinta ei käsitä mahdollisia malleja. Yhteensä työtä tehdään 9-10 päivää. *** Myös muut erilaiset kombinaatio mahdollisia tarpeiden mukaan. Palvelut toteutetaan asiakkaan ajankäytön ehdoilla. Palvelussa käytetään lisäksi tarpeen mukaan muiden alojen asiantuntijoita.

SETELI 2000 € Palvelemme ennen kaikkea kansainvälisiä matkailun ja teollisuuden asiakkaita. Setelillä voit ostaa esim. seuraavan kokonaisuuden: A) Laadukas lyhyt brändivideo: konseptointi ja toteutus, pituus n. 60-80 sek (työpäiviä tulee yht. n. 5). HUOM. Mahdolliset mallit / näyttelijät eivät kuulu hintaan. B) Matkailun Bokun verkkokaupan konseptointi ja luominen (1 kieli: tekstit asiakkaalta, voimme auttaa tekstien laadinnassa) & integrointi yrityksen olemassa oleville sivuille. Käsittää n. 4,5-5 työpäivää. C) Sivujen monikielinen hakukonekonseptointi, hakukoneoptimointi ja hakukonemainonta kampanjan konseptointi & suunnittelu. Haemme polut ja ratkaisut verkkokaupan ja verkon kautta tapahtuvien kontaktien kasvuun. Yht. 4-4,5 työpäivää D) Euroopan ranskankielisten markkinoiden verkkomarkkinointisuunnitelman konseptointi. *** Palvelut toteutetaan asiakkaan ajankäytön ehdoilla: Palvelussa käytetään lisäksi tarpeen mukaan muiden alojen asiantuntijoita.