Digimoguli Oy

Digimoguli kokenut ja ammattitaitoinen digimarkkinoinnin asiantuntijatalo. Intohimonamme on auttaa yrityksiä digitaalisessa liiketoiminnassa. Palvelemme kaikenkokoisia toimijoita aina pörssiyrityksistä mikroyrityksiin. Autamme luomaan datalähtöiset sisältöstrategiat, joilla vaikutetaan digitaalisiin asiakkaisiin oikeassa kohti ostopolkua. Kehitämme Google-näkyvyyttä, luomme laadukkaat WordPress-verkkosivut ja WooCommerce-verkkokaupat sekä autamme markkinoinnin automaatioiden käyttöönotossa.

Yhteystiedot

Pakkahuoneenkatu 30 A 66
90100 Oulu

moi@digimoguli.fi

digimoguli.fi

Arto Remes

0405580325

Palvelut


  • Yrityspalveluseteli

Hinnasto: Rovaniemi

Yrityspalveluseteli 4000€Yrityspalveluseteli 2000€
Kansainvälistymisen suunnittelu ja markkinaselvitykset
Kansainvälistymiseen liittyvät messuosallistumiset
Kasvuun liittyvät rahoitus- ja investointisuunnitelmat sekä hakemukset
Taloushallinnon kehittämisen palvelut
Kasvuun liittyvä laki- ja sopimusneuvonta
Kasvuun tähtäävät neuvonanto ja selvityspalvelut yrityksien hallituksille ja johtoryhmille
Yrityksien strategia ja johtaminen
Tuotekehitys, tuotteistaminen ja palvelumuotoilu
Yrityksen digitalisaation kehittäminen
Myynnin ja markkinoinnin kehittämiseen littyvät palvelutVerkkopalvelun konseptointiDatalähtöinen sisältöstrategia
Omistajanvaihdokseeen liittyvät arvonmääritykset, laki- ja sopimusneuvonta
Omavastuu 20 %1 000 €500 €

Datalähtöinen sisältöstrategia Palvelu on tarkoitettu yrityksille, jotka haluavat kehittää hakukonenäkyvyyttään ja sisältöjä, joilla voidaan vaikuttaa potentiaalisten asiakkaiden ostopäätökseen ja olla näkyvillä oikea-aikaisesti – kun he ovat etsimässä tuotteita tai palveluja, joihin yritys voi tarjota ratkaisun tai hyvän vaihtoehdon. Palvelun sisältö: - Aloituspalaveri - Hakusana-analyysi - Kilpailija-analyysi - Sisältöstrategia (mm. tavoitteet, kohderyhmät, sisältösuunnitelma, mittarit ja analysointi) - Kokonaisuuden jalkautus yrityksen avainhenkilöille Hyöty: yritys osaa tuottaa oikeanlaisia sisältöjä, jotka tuovat sen tuotteiden tai palvelujen ääreen uusia potentiaalisia asiakkaita.

Verkkopalvelun konseptointi Toimivan ja hyvin suunnitellun asiakaslähtöisen verkkopalvelun merkitys korostuu entisestään, kun kaikki yritykset siirtyvät verkkoon ja haluavat erottua toisistaan. Onnistunut toteutus vaatii kuitenkin perinpohjaista suunnittelua. Palvelun sisältö: - Nykyiseen verkkopalveluun ja sen dataan perehtyminen - Uuden palvelun tavoitteiden määrittely - Asiakassegmenttien sekä näiden palvelupolkujen suunnittelu ja miten ne tullaan huomioimaan sivustorakenteessa, esitystavassa ja sisällöissä - Tarvittavien toiminnallisuuksien määrittely - Verkkopalvelun käyttöliittymän ja ulkoasun suunnittelun Hyöty: yritys saa selkeän suunnitelman, jolla se voi toteuttaa laadukkaan verkkopalvelun.