KPMG Oy Ab

Tilintarkastus- varmenne-, laki-, vero- ja taloushallinnon neuvontapalveluita tarjoava asiantuntijaorganisaatio kaiken kokoisille yrityksille sekä niiden sidoshenkilöille. Yrityspalveluseteli kohdistuu laki-ja veropalveluihin, joita meidän organisaatiomme hoitaa verotuksen osalta käytännössä kaiken kattavasti (ml. kansainvälinen verotus). Myös lakipalvelumme erittäin laajat. Toimistomme oman väen kautta asiakkaamme käytössä koko asiantuntijaorganisaatiomme niin Suomessa kuin globaalisti.

Yhteystiedot

Rovakatu 20-22 L 3
96200 Rovaniemi

0447032862

ville-veikko.purosaari@kpmg.fi

home.kpmg/fi/fi/home.html

Ville-Veikko Purosaari

0447032862

Palvelut


  • Yrityspalveluseteli

Hinnasto: Rovaniemi

AsiantuntijapalvelutYrityspalveluseteli 4000€Yrityspalveluseteli 2000€
Kansainvälistymisen suunnittelu ja markkinaselvitykset
Kansainvälistymiseen liittyvät messuosallistumiset
Kasvuun liittyvät rahoitus- ja investointisuunnitelmat sekä hakemukset
Taloushallinnon kehittämisen palvelut
Kasvuun liittyvä laki- ja sopimusneuvonta
Kasvuun tähtäävät neuvonanto ja selvityspalvelut yrityksien hallituksille ja johtoryhmille
Yrityksien strategia ja johtaminen
Tuotekehitys, tuotteistaminen ja palvelumuotoilu
Yrityksen digitalisaation kehittäminen
Myynnin ja markkinoinnin kehittämiseen littyvät palvelut
Omistajanvaihdokseeen liittyvät arvonmääritykset, laki- ja sopimusneuvontaXX
Omavastuu 20 %1 000 €500 €

Omistajanvaihdokseen liittyvät arvonmääritykset, laki- ja sopimusneuvonta / 2.500 € + ALV Me KPMG:llä ymmärrämme liiketoimintaasi ja räätälöimme palvelumme vastaamaan tarpeitasi. Tarjoamme kokonaisvaltaisia ratkaisuja, jotka ovat liiketoiminnallesi tehokkaita ja järkeviä. Erityisesti laki- ja verokysymyksillä on merkittäviä taloudellisia vaikutuksia, joten on väliä millaisella asiantuntemuksella niitä ratkotaan. Tarjoamme palvelua omistajanvaihdoksen suunnitteluun ja toteuttamiseen. Voidaan käyttää esimerkiksi seuraaviin palveluihin: - Omistajanvaihdoksen toteutustavan kartoitus / suunnittelu - Yhtiön arvonmääritys omistajanvaihdokseen - Verosuunnittelu omistajanvaihdokseen liittyen - Omistajanvaihdokseen liittyvien asiakirjojen laadinta - Tuki kaupan toteutukseen / muuhun neuvontaan Palvelu riittää esim. yhden yllä mainitun osa-alueen suunnitteluun / toteutukseen. Ota yhteyttä niin räätälöidään palvelumme vastaamaan tarpeitasi.

Omistajanvaihdokseen liittyvät arvonmääritykset, laki- ja sopimusneuvonta / 5.000 € + ALV Me KPMG:llä ymmärrämme liiketoimintaasi ja räätälöimme palvelumme vastaamaan tarpeitasi. Tarjoamme kokonaisvaltaisia ratkaisuja, jotka ovat liiketoiminnallesi tehokkaita ja järkeviä. Erityisesti laki- ja verokysymyksillä on merkittäviä taloudellisia vaikutuksia, joten on väliä millaisella asiantuntemuksella niitä ratkotaan. Tarjoamme palvelua omistajanvaihdoksen suunnitteluun ja toteuttamiseen. Voidaan käyttää esimerkiksi seuraaviin palveluihin: - Omistajanvaihdoksen toteutustavan kartoitus / suunnittelu - Yhtiön arvonmääritys omistajanvaihdokseen - Verosuunnittelu omistajanvaihdokseen liittyen - Omistajanvaihdokseen liittyvien asiakirjojen laadinta - Tuki kaupan toteutukseen / muuhun neuvontaan Palvelu riittää esim. yhden pienen yhtiön omistajanvaihdosprosessin läpivientiin tai suuremmalla yhtiöllä yhden yllä mainitun osa-alueen suunnitteluun / toteutukseen.

-

-