Mainostoimisto Puisto Oy

Luomme viestejä, jotka kestävät katseita ja aikaa. Paneudumme suunnitteluun sielulla ja sydämellä. Muotoilemme parempaa maailmaa. Sytymme haasteista, joiden parissa pääsemme edistämään kestävää hyvinvointia. Työskentelemme tosissamme, mutta emme vakavissamme – parhaat ideat syntyvät hyvistä nauruista. Palveluitamme ovat: graafinen suunnittelu, strateginen suunnittelu, sisältöjen suunnittelu, verkkopalveluiden suunnittelu, digi-markkinointi

Yhteystiedot

Ukkoherrantie 9
96100 Rovaniemi

0456326602

info@puistonpenkki.fi

puistonpenkki.fi/

Veli-Pekka Laitinen

0414306645

Palvelut


  • Yrityspalveluseteli

Hinnasto: Lapin Hyvinvointialue

Yrityspalveluseteli 4000€Yrityspalveluseteli 2000€
Kansainvälistymisen suunnittelu ja markkinaselvitykset
Kansainvälistymiseen liittyvät messuosallistumiset
Kasvuun liittyvät rahoitus- ja investointisuunnitelmat sekä hakemukset
Taloushallinnon kehittämisen palvelut
Kasvuun liittyvä laki- ja sopimusneuvonta
Kasvuun tähtäävät neuvonanto ja selvityspalvelut yrityksien hallituksille ja johtoryhmille
Yrityksien strategia ja johtaminen
Tuotekehitys, tuotteistaminen ja palvelumuotoilux
Yrityksen digitalisaation kehittäminenx
Myynnin ja markkinoinnin kehittämiseen littyvät palvelutx
Omistajanvaihdokseeen liittyvät arvonmääritykset, laki- ja sopimusneuvonta
Omavastuu 20 %1 000 €500 €

(Myynnin ja markkinoinnin kehittämiseen liittyvät palvelut / Tuotekehitys, tuotteistaminen ja palvelumuotoilu) Brändityöpaja ja tavoiteimago, 5.000 euroa (alv 0 %) Projektin kesto 2-4 viikkoa, yhteensä 60 työtuntia Yrityksen / tuotteen tavoiteimagon määrittely ja brändiviestien kiteytys. Toteutetaan osittain yhteisellä työskentelyllä tilaajan kanssa. Työpajamuotoisella työskentelyllä kartoitetaan yrityksen tuotteet / palvelut, arvopohja sekä kohderyhmät. Tuloksista muotoillaan tilaajalle koonti (PDF), joka avaa yritykselle määritellyn tavoiteimagon. Koonti esittelee myös valmiin markkinointitekstin eli bränditarinan sekä moodboardin tulevan visuaalisen ilmeen suuntaviivoista. Koonti toimii kaiken ulkoisen sekä sisäisen viestintätyön ohjenuorana ja työkaluna. Työvaiheen jälkeen tilaajan on helppoa ja kustannustehokasta edetä varsinaisen yritysilmeen ja markkinointiviestinnän toteutukseen.

(Yrityksen digitalisaation kehittäminen / Myynnin ja markkinoinnin kehittämiseen liittyvät palvelut) Digitaalinen markkinointi, 5.000 euroa (alv 0 %) Projektin kesto 2-4 viikkoa, yhteensä 60 työtuntia Digitaalisen markkinoinnin tarpeiden ja ratkaisujen kartoitus sekä kampanjan ja mainosten suunnittelu. Tarpeiden kartoitus tehdään yhteisen suunnittelupalaverin pohjalta ja osittain yhteistyössä tilaajan kanssa. Esitellään digitaalisten markkinointikanavien – kuten Google, FaceBook, Instagram ja YouTube – mahdollisuuksia tilaajan tarpeisiin. Valitaan tilaajalle soveltuvat kanavat ja ratkaisut sekä määritellään kampanjoinnin viestit ja tarvittavat sovellukset kohderyhmittäin. Suunnitellaan mainossovellusten sisältö ja visuaalinen ilme kampanjan aloittamista varten. Materiaalien ja suunnitelman avulla tilaajan on helppoa ja kustannustehokasta aloittaa varsinainen kampanja.

(Myynnin ja markkinoinnin kehittämiseen liittyvät palvelut / Tuotekehitys, tuotteistaminen ja palvelumuotoilu) Markkinointikanavat ja markkinointisuunnitelma, 5.000 euroa (alv 0 %) Projektin kesto 2-4 viikkoa, yhteensä 60 työtuntia Suunnitelma markkinoinnin kanavista, viestihierarkiasta, kohderyhmistä ja toimenpiteistä. Suunnitellaan yhteisen suunnittelupalaverin pohjalta ja osittain yhteistyössä tilaajan kanssa. Valitaan markkinointityössä hyödynnettävät kanavat ja määritellään viestien tasot ja sisällöt kohderyhmittäin eri kanavissa. Ajoitetaan suunnitellut markkinointitoimenpiteet ja esitetään vuosiympyränäkymässä. Valmis markkinointisuunnitelma toimitetaan sähköisenä dokumenttina (PDF) tilaajan käyttöön. Suunnitelman pohjalta tilaajan on helppoa ja kustannustehokasta edetä varsinaisen markkinoinnin toteutukseen.

(Yrityksen digitalisaation kehittäminen / Myynnin ja markkinoinnin kehittämiseen liittyvät palvelut) Verkkosivuston suunnittelu, 5.000 euroa (alv 0 %) Projektin kesto 2-4 viikkoa, yhteensä 60 työtuntia Verkkosivuston rakenteen ja toiminnallisuuksien sekä ulkoasun suunnittelu. Kartoitetaan sivuston rakenne sekä sivustolla tarvittavat ominaisuudet ja toiminnallisuudet. Suunnitellaan sivuston ulkoasu ja määritellään sivustolla käytettävät elementit: kirjaisimet, värimaailma, graafiset elementit sekä tarvittavat valikot, kuvakkeet ja kuvasisällöt. Suunnittelussa huomioidaan responsiivisuus, eli sivuston toiminta kaikilla päätelaitteilla sekä hakukonenäkyvyys. Valmis sivuston rakennepuu, yksittäisten sivujen rautalankamallit sekä ulkoasumallit keskeisistä sivuista toimitetaan sähköisenä dokumenttina (PDF) sekä sivuston toteuttajan vaatimassa muodossa. Suunnitelman ja mallien pohjalta tilaajan on helppoa ja kustannustehokasta edetä varsinaiseen verkkosivuston tekniseen toteutukseen.

(Myynnin ja markkinoinnin kehittämiseen liittyvät palvelut / Tuotekehitys, tuotteistaminen ja palvelumuotoilu) Tunnuksen ja visuaalisen ilmeen suunnittelu, 5.000 euroa (alv 0 %) Projektin kesto 2-4 viikkoa, yhteensä 60 työtuntia Logon ja mahdollisen liikemerkin sekä visuaalisen ilmeen suunnittelu tavoiteimagon mukaiseksi. Tunnuksen viimeistely ja tarvittavien tiedostojen tuottaminen eri käyttötarkoituksiin. Suunnittelutyössä määritellään visuaalisessa viestinnässä käytettävät elementit: kirjasintyylit, värimaailma, graafiset elementit sekä kuvien tyyli ja käyttö osana ilmettä. Määritellystä ilmeestä tuotetaan graafinen ohje (PDF), joka esittelee viestinnässä käytettävät elementit. Ohjeen pohjalta tilaajan on helppoa ja kustannustehokasta edetä varsinaisen markkinointiviestinnän toteutukseen.

(Myynnin ja markkinoinnin kehittämiseen liittyvät palvelut / Tuotekehitys, tuotteistaminen ja palvelumuotoilu) Tunnuksen suunnittelu, 2.500 euroa (alv 0 %) Projektin kesto 2-3 viikkoa, yhteensä 30 työtuntia Logon ja mahdollisen liikemerkin suunnittelu tavoiteimagon mukaiseksi. Tunnuksen viimeistely ja tarvittavien tiedostojen tuottaminen eri käyttötarkoituksiin. Tuotetaan dokumentti (PDF), joka esittelee tunnuksen käytön sekä värimaailman värikoodeineen.

-

-

-

-