Hiottu Oy

Autamme asiakkaitamme digitalisoimaan palveluitaan ja tuotantoprosessejaan. Voimme toteuttaa tarpeidenne mukaan räätälöityä softaa mobiili- ja web-sovelluksista erilaisiin konenäköratkaisuihin tai auttaa teitä löytämään sopivan valmiin järjestelmän, mikäli valmis ohjelmistoratkaisu riittää täyttämään tarpeenne.

Yhteystiedot

Teknologiantie 1
90590 Oulu

satu.lapinlampi@hiottu.fi

www.hiottu.fi

Satu Lapinlampi

0405636560

Palvelut


  • Yrityspalveluseteli

Hinnasto: Rovaniemi

Yrityspalveluseteli 4000€Yrityspalveluseteli 2000€
Kansainvälistymisen suunnittelu ja markkinaselvitykset
Kansainvälistymiseen liittyvät messuosallistumiset
Kasvuun liittyvät rahoitus- ja investointisuunnitelmat sekä hakemukset
Taloushallinnon kehittämisen palvelut
Kasvuun liittyvä laki- ja sopimusneuvonta
Kasvuun tähtäävät neuvonanto ja selvityspalvelut yrityksien hallituksille ja johtoryhmille
Yrityksien strategia ja johtaminen
Tuotekehitys, tuotteistaminen ja palvelumuotoilu
Yrityksen digitalisaation kehittäminenOhjelmistoprojektin esiselvitysPieni digitarvekartoitus
Myynnin ja markkinoinnin kehittämiseen littyvät palvelut
Omistajanvaihdokseeen liittyvät arvonmääritykset, laki- ja sopimusneuvonta
Omavastuu 20 %1 000 €500 €

Esiselvityksen teko on paikallaan, kun mielessä on räätälöintiä vaativa ohjelmistotarve. Hyvä esiselvitys varmistaa, että asiakas ja toimittaja tähtäävät samaan maaliin ja että kilpailutuksessa tarjoukset ovat keskenään yhteismitallisia. Esiselvityksessä voidaan käydä tarve huolella läpi, kuvata käyttötapauksia, suunnitella käytettävyyttä, hahmotella alustavia käyttöliittymäsuunnitelmia sekä kirjoittaa vaatimusmäärittelyä. Mikäli toteutukseen liittyy konenäkötarpeita, voidaan esiselvityksessä kartoittaa ja testata sopivia kameravaihtoehtoja sekä tehdä työmääräarvio varsinaisen projektin toteuttamiseksi. Hiottu on 2005 perustettu asiakasläheinen ohjelmistoalan yritys. Meillä on osaamista niin konenäköratkaisuista, sulautetuista järjestelmistä kuin erilaisista web- ja mobiilisovelluksistakin. Olemme toteuttaneet projektinhallintatyökaluja, mobiilisovelluksia, toiminnan- ja tuotannonohjausjärjestelmiä ja monia muita järjestelmiä. Myös ohjelmistokonsultoinnista on runsaasti kokemusta.

Pieni digitarvekartoitus on paikallaan, mikäli tuntuu että kaipaatte tukea digitalisaation edistämisessä ettekä ole aivan varmoja siitä, minkä polun valitsette. Käymme yhdessä kanssanne läpi nykyisen digitalisaatiotilanteenne ja selvitämme, millaisia ohjelmistotarpeita teillä on. Kartoituksen tuloksena asiantuntijamme ehdottavat teille parhaiten sopivaa ohjelmistoratkaisua. Hiottu on 2005 perustettu asiakasläheinen ohjelmistoalan yritys. Meillä on osaamista niin konenäköratkaisuista, sulautetuista järjestelmistä kuin erilaisista web- ja mobiilisovelluksistakin. Olemme toteuttaneet projektinhallintatyökaluja, mobiilisovelluksia, toiminnan- ja tuotannonohjausjärjestelmiä ja monia muita järjestelmiä. Myös ohjelmistokonsultoinnista on runsaasti kokemusta.