AK Lukkarila

Kahden päivän sparraus, arvo 2500€ alv 0 % (Yrityksen strategia ja johtaminen) Kahden päivän tehosparraus yhdessä sovittuina ajankohtina yrityksen tarpeiden mukaan. Teemoina mm. strategia muuttuvassa toimintaympäristössä, strategian rakentaminen ja jalkauttaminen, nopeat muutokset, innovaatiot ja nopeat palvelukokeilut, johtamisen haasteet ja työkalut, muutosvoimiin vastaaminen, tulevaisuustyö. Tuote-ja palvelukehittäminen. Asiakasviestintä, kriisiviestintä. Uuden myynnin mahdollisuudet.

Yhteystiedot

Riihitie 10
96900 SAARENKYLÄ

0504656305

anne@aklukkarila.com

www.aklukkarila.com/

Anne Lukkarila

0504656305

Palvelut


  • Yrityspalveluseteli

Hinnasto: Rovaniemi

Yrityspalveluseteli 4000€Yrityspalveluseteli 2000€
Kansainvälistymisen suunnittelu ja markkinaselvitykset
Kansainvälistymiseen liittyvät messuosallistumiset
Kasvuun liittyvät rahoitus- ja investointisuunnitelmat sekä hakemukset
Taloushallinnon kehittämisen palvelut
Kasvuun liittyvä laki- ja sopimusneuvonta
Kasvuun tähtäävät neuvonanto ja selvityspalvelut yrityksien hallituksille ja johtoryhmille
Yrityksien strategia ja johtaminen50002500
Tuotekehitys, tuotteistaminen ja palvelumuotoilu50002500
Yrityksen digitalisaation kehittäminen
Myynnin ja markkinoinnin kehittämiseen littyvät palvelut50002500
Omistajanvaihdokseeen liittyvät arvonmääritykset, laki- ja sopimusneuvonta
Omavastuu 20 %1 000 €500 €

???? Kahden päivän tehosparraus, arvo 2500 € alv 0 % Kaikenkokoisille yrityksille, myös yksinyrittäjille! Neljän päivän tehosparraus yhdessä sovittuina ajankohtina yrityksen tarpeiden mukaan. Teemoina mm. ✔️ strategia muuttuvassa toimintaympäristössä, ✔️strategian rakentaminen ja jalkauttaminen, ✔️nopeat muutokset, innovaatiot ja nopeat palvelukokeilut, ✔️johtamisen haasteet ja työkalut, ✔️muutosvoimiin vastaaminen, tulevaisuustyö. ✔️tuote- ja palvelukehittäminen ✔️asiakasviestintä, ✔️kriisiviestintä ✔️uuden myynnin mahdollisuudet. Konkreettisia ja tehokkaita työkaluja sekä inspiroivaa sparrausta yrityksen tarpeisiin. Missioni on Yritysten Kilpailuedun parantaminen, Arvoinani Luovuus ja Tuloksellisuus. Olen erikoistunut matkailuliiketoimintaan, mutta asiakkainani on muidenkin toimialojen yrityksiä.

????Neljän päivän tehosparraus, arvo 5000 € alv 0 % Kaikenkokoisille yrityksille, myös yksinyrittäjille! Neljän päivän tehosparraus yhdessä sovittuina ajankohtina yrityksen tarpeiden mukaan. ✔️ strategia muuttuvassa toimintaympäristössä, ✔️strategian rakentaminen ja jalkauttaminen, ✔️nopeat muutokset, innovaatiot ja nopeat palvelukokeilut, ✔️johtamisen haasteet ja työkalut, ✔️muutosvoimiin vastaaminen, tulevaisuustyö. ✔️tuote- ja palvelukehittäminen ✔️asiakasviestintä, ✔️kriisiviestintä ✔️uuden myynnin mahdollisuudet. Konkreettisia ja tehokkaita työkaluja sekä inspiroivaa sparrausta yrityksen tarpeisiin. Missioni on Yritysten Kilpailuedun parantaminen, Arvoinani Luovuus ja Tuloksellisuus. Olen erikoistunut matkailuliiketoimintaan, mutta asiakkainani on muidenkin toimialojen yrityksiä.