Pro Novum Oy

Pro Novum konsultoi yrityksiä ja yrittäjiä arvioimaan ja kehittämään liiketoimintansa kilpailukykyä. Osa-alueina liiketoimintaan, strategiaan, johtamiseen, talouteen, rahoitukseen ja hallitustyöhön sekä omistajuuteen liittyvät kysymykset. Konsulttiyrittäjällä on laaja-alainen liikkeenjohdon ja hallitustyön sekä konsultoinnin kokemus start-upeista konserneihin asti sekä Boardmanin partnerina taustallaan Boardman-verkoston osaaminen ja suhdeverkostot (boardman.fi ja satu mehtälä/linkedin.fi)

Yhteystiedot

Ilmarintie 6 B as B
01400 Vantaa

0505398590

satu.mehtala@boardman.fi

Satu Mehtälä

0505398590

Palvelut


  • Yrityspalveluseteli

Hinnasto: Lapin Hyvinvointialue

Yrityspalveluseteli 4000€Yrityspalveluseteli 2000€
Kansainvälistymisen suunnittelu ja markkinaselvitykset
Kansainvälistymiseen liittyvät messuosallistumiset
Kasvuun liittyvät rahoitus- ja investointisuunnitelmat sekä hakemukset
Taloushallinnon kehittämisen palvelut
Kasvuun liittyvä laki- ja sopimusneuvonta
Kasvuun tähtäävät neuvonanto ja selvityspalvelut yrityksien hallituksille ja johtoryhmillexx
Yrityksien strategia ja johtaminenxx
Tuotekehitys, tuotteistaminen ja palvelumuotoilu
Yrityksen digitalisaation kehittäminen
Myynnin ja markkinoinnin kehittämiseen littyvät palvelut
Omistajanvaihdokseeen liittyvät arvonmääritykset, laki- ja sopimusneuvonta
Omavastuu 20 %1 000 €500 €

Kasvuun tähtäävät neuvonanto ja selvityspalvelut yrityksien hallituksille ja johtoryhmille, arvo 5000 euroa alv 0% Yrityksen menestys edellyttää, että yrityksen omistajilla, hallituksella ja johdolla on yhteinen ymmärrys yrityksen tilanteesta ja suunnasta. Palvelukokonaisuus sisältää tilannearvion ja siihen pohjaavan toimenpidesuunnitelman. Apuna voidaan käyttää avainhenkilöstön ja hallituksen jäsenten sekä omistajien haastatteluita, työpajaa ja tapaamisia. Työn suoritustapa pohjautuu yhdessä tehtävään suunnitelmaan. Konsultilla on laaja-alainen kokemus sekä hallitus- että johtoryhmätyöstä. (ks satu mehtälä/linkedin.com). Palvelukokonaisuus on kestoltaan 5 työpäivää.

Kasvuun tähtäävät neuvonanto ja selvityspalvelut yrityksien hallituksille ja johtoryhmille, arvo 2 500 euroa alv 0%. Palvelukokonaisuus sisältää tilannearvion ja suosituksia toimenpiteiksi. Työ voidaan suorittaa esimerkiksi tutustumalla käytettävissä oleviin materiaaleihin ja haastattelemalla toimitusjohtaja ja hallituksen puheenjohtaja sekä pääomistajan edustaja (mikäli eri henkilö). Konsultilla on laaja-alainen kokemus sekä hallitus- että johtoryhmätyöstä. (ks satu mehtälä/linkedin.com).Palvelukokonaisuus on kestoltaan 2,5 työpäivää.

Yrityksien strategia ja johtaminen, arvo 5000 euroa alv 0%. Yritysten toimintaympäristö muutuu kovaa vauhtia. Pysyykö yrityksesi mukana? Pitääkö suuntaa tarkistaa, strategiaa tai liiketoimintamallia muuttaa? Miten johtamisesta, hallitustyöstä ja omistajuudesta saa aitoa lisäarvoa? Mikäli yrityksesi kaipaa vastauksia tämän kaltaisiin kysymyksiin, käänny puoleemme. Projektin palvelukokonaisuus määritellään yhdessä yrityksen tarpeista lähtien. Pohjaksi tehdään tilanneanalyysi, joka toteutetaan käytössä olevan materiaalin, avainhenkilöhaastattelujen ja/tai työpajojen perusteella. Työn kesto 5 työpäivää.

Yrityksien strategia ja johtaminen, arvo 2500 euroa alv 0%. Palvelukokonaisuuden tavoite on auttaa yritystä kirkastamaan strategiaansa ja kehittämään johtamistaan. Konsultti tekee tilannaanalyysin perustuen käytettävissä olevaan materiaaliin ja avainhenkilöiden haastatteluihin tai työpajaan. Työn kesto on yhteensä 2,5 työpäivää.