Laboratorio Uleåborg Oy

Moi, hienoa, kun löysit etsimäsi. Jo parinkymmenen vuoden ajan olemme palvelleet asiakkaitamme neljälle eri mantereelle – niin alansa jättiläisiä kuin pienempiä yksittäisiä toimijoita. Toteuttamamme digitaaliset palvelut, muotoilu- ja brändistrategiatyöt sekä monet ketterät kokeilut ovat kasvattaneet asiakkaidemme liiketoimintaa, parantaneet ihmisten elämänlaatua tai tuoneet yksinkertaisesti lisää valoa arkeen. Ollaan kuulolla - Uleåborg

Yhteystiedot

Hallituskatu 13-17 E 53
90100 Oulu

0405428590

mika@uleaborg.com

www.uleaborg.com/

Mika Pyhähuhta

0405428590

Palvelut


  • Yrityspalveluseteli

Hinnasto: Rovaniemi

Yrityspalveluseteli 4000€Yrityspalveluseteli 2000€
Kansainvälistymisen suunnittelu ja markkinaselvitykset
Kansainvälistymiseen liittyvät messuosallistumiset
Kasvuun liittyvät rahoitus- ja investointisuunnitelmat sekä hakemukset
Taloushallinnon kehittämisen palvelut
Kasvuun liittyvä laki- ja sopimusneuvonta
Kasvuun tähtäävät neuvonanto ja selvityspalvelut yrityksien hallituksille ja johtoryhmille
Yrityksien strategia ja johtaminen
Tuotekehitys, tuotteistaminen ja palvelumuotoiluPalvelumuotoilu, brändistrategiatyö. Kokonaiskustannus määräytyy projektin laajuuden ja sisällön mukaisesti.Palvelumuotoilu tai brändistrategiatyö. Kokonaiskustannus määräytyy projektin laajuuden ja sisällön mukaisesti.
Yrityksen digitalisaation kehittäminenMobiilisovellus, verkkosovellus, verkkokauppa, digitaalisen sisällön konsultointi. Voimme tutkia, testata ja mallintaa yhdessä nopeilla digitaalisilla demoilla uusia avauksia liiketoimintasi kasvun tueksi tai konsultoida digitaaliseen sisältöön suunniteltavia osiota kuten, some-kampanjat, videototannot. Kokonaiskustannus määräytyy projektin laajuuden ja sisällön mukaisesti.Mobiilisovellus, verkkosovellus, verkkokauppa, digitaalisen sisällön konsultointi. Voimme tutkia, testata ja mallintaa yhdessä nopeilla digitaalisilla demoilla uusia avauksia liiketoimintasi kasvun tueksi tai konsultoida digitaaliseen sisältöön suunniteltavia osiota kuten, some-kampanjat, videototannot. Kokonaiskustannus määräytyy projektin laajuuden ja sisällön mukaisesti.
Myynnin ja markkinoinnin kehittämiseen littyvät palvelutMarkkinointi- ja viestintäsuunnitelma / strategia. Kokonaiskustannus määräytyy projektin laajuuden ja sisällön mukaisesti.Markkinointi- ja viestintäsuunnitelma / strategia. Kokonaiskustannus määräytyy projektin laajuuden ja sisällön mukaisesti.
Omistajanvaihdokseeen liittyvät arvonmääritykset, laki- ja sopimusneuvonta
Omavastuu 20 %1 000 €500 €

-

-

-

-

-

-