Easteam Oy

Easteam on organisaatioiden kehittämisen ja yrityskauppojen ammattilainen. Tuotteisteutun Priole -analyysi- ja kehitysmallin avulla katsomme yhdessä maailman muutokseen, emmekä tuijota peräpeiliin tai menneisiin. Asiakkaamme valitsevat meidän koska haluavat jäsentää systemaattisesti tulevaisuuden tuomia mahdollisuuksia ja valita yhdessä oikeat toimenpiteet. Olipa kyseessä yrityksen kasvattaminen tai yrityskauppa, me takaamme, että meidän kanssa teet päätöksen, josta pitää.

Yhteystiedot

Alasintie 3
80130 Joensuu

0405627009

www.easteam.fi

Harri Ryynänen

0405627009

Palvelut


  • Yrityspalveluseteli

Hinnasto: Rovaniemi

Yrityspalveluseteli 4000€Yrityspalveluseteli 2000€
Kansainvälistymisen suunnittelu ja markkinaselvitykset
Kansainvälistymiseen liittyvät messuosallistumiset
Kasvuun liittyvät rahoitus- ja investointisuunnitelmat sekä hakemukset
Taloushallinnon kehittämisen palvelut
Kasvuun liittyvä laki- ja sopimusneuvonta
Kasvuun tähtäävät neuvonanto ja selvityspalvelut yrityksien hallituksille ja johtoryhmille
Yrityksien strategia ja johtaminenXX
Tuotekehitys, tuotteistaminen ja palvelumuotoiluXX
Yrityksen digitalisaation kehittäminenXX
Myynnin ja markkinoinnin kehittämiseen littyvät palvelutXX
Omistajanvaihdokseeen liittyvät arvonmääritykset, laki- ja sopimusneuvontaXX
Omavastuu 20 %1 000 €500 €

Yrityksen strategia ja johtaminen PRIOLE – MEGATRENDEISTÄ KEINOIHIN // 5 000€ Palvelussa luodaan ryhmätyöskentelyn keinoin vallitsevista megatrendeistä ja muutosvoimista asiakkaan oma näkemys pohjautuen omaan toimialaan. Systemaattisen ja uudenlaisen menetelmän avulla näkemys saadaan tiivistettyä kolmesta viiteen skenaarioita. Yhdessä tapahtuvaan työskentelyyn voidaan ottaa myös ulkopuolisia asiantuntijoita mukaan tuomaan uudenlaisia näkökulmia. Palvelussa tunnistetaan myös yhdessä keinoja vastata tunnistettujen skenaarioiden tuomiin haasteisiin. Palvelun ehdoton hyöty on tehokas työskentelyprosessi, jolloin ajankäyttö työpajoihin on mahdollisimman tehokasta. Tuloksena syntyy raportti skenaarioista ja raportti keinoista vastata niihin.

Muut palvelukokonaisuudet neuvotellaan asiakkaan tarpeiden mukaisesti. Lisää tuotteistta, osaamisesta ja referensseistä löytyy osoitteesta www.easteam.fi