Unique Business Consulting

Onko yritykselläsi mielessä kasvaa ainutlaatuiseksi osaajaksi matkailun toimialalla Lapissa? Entä tarvitsetko taloudellista sparrausta matkailuyrityksellesi?Asiantuntijan erityisosaamisalueena matkailuyritysten investointi ja kehittäminen. Vahva matkailuelinkeinon ja taloushallinnon osaaminen. Palvelun tarjoajalla on monipuolinen kokemus yrittäjänä ja julkisella sektorilla yritysasiantuntijana matkailun toimialalla. Matkailuyrittäjän sparrausboxi on yrityksesi apuna.

Yhteystiedot

Hirvaskatu 16
96190 Rovaniemi

0503749435

vssaari@gmail.com

Virpi Saari

0503749435

Palvelut


  • Yrityspalveluseteli

Hinnasto: Lapin Hyvinvointialue

Yrityspalveluseteli 4000€Yrityspalveluseteli 2000€
XX
Kansainvälistymisen suunnittelu ja markkinaselvitykset
Kasvuun liittyvät rahoitus- ja investointisuunnitelmat sekä hakemukset
Taloushallinnon kehittämisen palvelutXX
Kasvuun liittyvä laki- ja sopimusneuvonta
Kasvuun tähtäävät neuvonanto ja selvityspalvelut yrityksien hallituksille ja johtoryhmille
Yrityksien strategia ja johtaminenXX
Tuotekehitys, tuotteistaminen ja palvelumuotoilu
Yrityksen digitalisaation kehittäminen
Myynnin ja markkinoinnin kehittämiseen littyvät palvelut
Omistajanvaihdokseeen liittyvät arvonmääritykset, laki- ja sopimusneuvonta
Omavastuu 20 %1 000 €500 €

Mitä 2500 alv0% sisältää (talous- ja hallinto) Matkailuyrittäjien sparrausboxi -asiantuntijan avulla ainutlaatuiseksi osaajaksi. Konsultin erityisosaamisalueena matkailuyritysten investointi - ja kehittämispalvelut, taloushallinto. Alustatalouden hyödyntäminen palveluiden tarjonnassa. Talouteen liittyvä konsultaatio. ELY-keskuksen tuet investoinnissa ja kehittämisessä, auttaminen hakemuksissa. Yrityksien talous ja hallinto, arvo 2500 euroa alv 0%. Palvelukokonaisuuden tavoite on auttaa yritystä kirkastamaan talouteen liittyviä asioita. Konsultti tekee tilanneanalyysin perustuen käytettävissä olevaan materiaaliin ja avainhenkilöiden haastatteluihin tai työpajaan. Työn kesto on yhteensä 2,5 työpäivää.

Mitä 5000 alv0% sisältää (talous- ja hallinto) Matkailuyrittäjien sparrausboxi -asiantuntijan avulla ainutlaatuiseksi osaajaksi. Konsultin erityisosaamisalueena matkailuyritysten investointi - ja kehittämispalvelut, taloushallinto. Alustatalouden hyödyntäminen palveluiden tarjonnassa. ELY-keskuksen tuet investointiin, auttaminen hakemuksissa. Yrityksien talous ja hallinto arvo 5000 euroa alv 0%. Yritysten toimintaympäristö muuttuu kovaa vauhtia. Tarvitsetko yrityksesi laajempaa konsultaatiota talousasioihin?Pysyykö yrityksesi alustatalouden hyödyntämisessä mukana? Mikäli yrityksesi kaipaa vastauksia tämän kaltaisiin kysymyksiin, käänny puoleemme. Projektin palvelukokonaisuus määritellään yhdessä yrityksen tarpeista lähtien. Pohjaksi tehdään tilanneanalyysi, joka toteutetaan käytössä olevan materiaalin, avainhenkilöhaastattelujen ja/tai työpajojen perusteella. Työn kesto 5 työpäivää.

Mitä 2500 alv0% sisältää (strategia ja johtaminen) Matkailuyrittäjien sparrausboxi -asiantuntijan avulla ainutlaatuiseksi osaajaksi. Konsultin erityisosaamisalueena matkailuyritysten investointi - ja kehittämispalvelut, taloushallinto. Alustatalouden hyödyntäminen palveluiden tarjonnassa.ELY-keskuksen tuet toiminnan kehittämisessä Yrityksien strategia ja johtaminen, arvo 2500 euroa alv 0%. Palvelukokonaisuuden tavoite on auttaa yritystä kirkastamaan strategiaansa ja kehittämään johtamistaan. Konsultti tekee tilanneanalyysin perustuen käytettävissä olevaan materiaaliin ja avainhenkilöiden haastatteluihin tai työpajaan. Työn kesto on yhteensä 2,5 työpäivää.

Mitä 5000 alv0% sisältää (strategia ja johtaminen) Matkailuyrittäjien sparrausboxi -asiantuntijan avulla ainutlaatuiseksi osaajaksi. Konsultin erityisosaamisalueena matkailuyritysten investointi - ja kehittämispalvelut, taloushallinto. Alustatalouden hyödyntäminen palveluiden tarjonnassa. ELY-keskuksen tuet toiminnan kehittämisessä. Yrityksien strategia ja johtaminen, arvo 5000 euroa alv 0%. Mikäli yrityksesi kaipaa apua kasvuun tai kansainvälistymiseen, käänny puoleemme. Projektin palvelukokonaisuus määritellään yhdessä yrityksen tarpeista lähtien. Pohjaksi tehdään tilanneanalyysi, joka toteutetaan käytössä olevan materiaalin, avainhenkilöhaastattelujen ja/tai työpajan perusteella. Työn kesto 5 työpäivää.

-

-