Avea Media

Avea Median erityisosaamisaluetta ovat digitaalisessa markkinointiviestinnässä käytettävän visuaalisen aineiston suunnittelu ja toteutus. Toteutamme visuaaliset tuotannot, mainosvalokuvat ja videot brändi-ilmettäsi tukien sosiaalisen median tarpeista aina televisioon ja muihin viestintäkanaviin saakka. Palvelumme kattaa koko paketin suunnittelusta julkaisuvalmiiksi tuotteeksi, videoksi tai mainoskuvaksi livelähetyksiä unohtamatta, joustavasti ja kustannustehokkaasti.

Yhteystiedot

Lapinkävijäntie 1
96100 Rovaniemi

0407582809

info@avea.fi

www.avea.fi

Jorma Simonen

0407582809

Palvelut


  • Yrityspalveluseteli

Hinnasto: Rovaniemi

Yrityspalveluseteli 4000€Yrityspalveluseteli 2000€
Kansainvälistymisen suunnittelu ja markkinaselvitykset
Kansainvälistymiseen liittyvät messuosallistumiset
Kasvuun liittyvät rahoitus- ja investointisuunnitelmat sekä hakemukset
Taloushallinnon kehittämisen palvelut
Kasvuun liittyvä laki- ja sopimusneuvonta
Kasvuun tähtäävät neuvonanto ja selvityspalvelut yrityksien hallituksille ja johtoryhmille
Yrityksien strategia ja johtaminen
Tuotekehitys, tuotteistaminen ja palvelumuotoiluXX
Yrityksen digitalisaation kehittäminenXX
Myynnin ja markkinoinnin kehittämiseen littyvät palvelutXX
Omistajanvaihdokseeen liittyvät arvonmääritykset, laki- ja sopimusneuvonta
Omavastuu 20 %1 000 €500 €

2500e paketti: Yrityksen, palvelun tai tuotteen kuvallisen viestinnän tarpeiden kartoittaminen brändi-ilmeen mukaisesti tai uuden brändi-ilmeen luomiseksi. Brändi-ilmeen mukaisten valokuvien suunnittelu ja demoaminen. Valokuvien julkaisusuunnitelma eri julkaisualustoille, kuten www-sivustoille ja sosiaaliseen mediaan, osaksi markkinointisuunnitelmaa. Palvelu voidaan mukauttaa tarpeen mukaan, kysy lisää.

5000e paketti: Yrityksen, palvelun tai tuotteen kuvallisen viestinnän tarpeiden kartoittamnen brändi-ilmeen mukaisesti tai uuden brändi-ilmeen luomiseksi. Brändi-ilmeen mukaisten videoiden käsikirjoitus ja kuvaussuunnittelu, valokuvien suunnittelu sekä näiden demoaminen. Visuaalisen aineiston julkaisusuunnitelma eri julkaisualustoille, kuten www-sivustoille, sosiaaliseen mediaan ja televisioon, osaksi markkinointisuunnitelmaa. Livelähetysten potentiaalin kartoitus osana business strategiaa, tuotetta tai palvelumuotoilua, asiakaspalveluprosessin mallinnus, tekninen selvitystyö ja testaus. Palvelu voidaan mukauttaa tarpeen mukaan, kysy lisää.

-

-