MIADO Markkinointi

MIADO markkinointitoimisto auttaa PK-yrityksiä löytämään ratkaisuja erilaisiin markkinoinnin ja myynnin haasteisiin sekä tuote- ja palvelukehitykseen. Miado on erikoistunut digi- ja somemarkkinoinnin palveluihin, yritysbrändäykseen sekä palveluiden tuotteistamiseen. Meidän missiomme on tehdä markkinoinnista hauskaa ja tuloksellista. Teemme markkinointia suurella sydämellä ja palavalla innolla.

Yhteystiedot

Linnuntie 20
96440 ROVANIEMI

0405373168

info@miado.fi

www.miado.fi/

Mia Vatanen

0405373168

Palvelut


  • Yrityspalveluseteli

Hinnasto: Rovaniemi

Yrityspalveluseteli 4000€Yrityspalveluseteli 2000€
Kansainvälistymisen suunnittelu ja markkinaselvitykset
Kansainvälistymiseen liittyvät messuosallistumiset
Kasvuun liittyvät rahoitus- ja investointisuunnitelmat sekä hakemukset
Taloushallinnon kehittämisen palvelut
Kasvuun liittyvä laki- ja sopimusneuvonta
Kasvuun tähtäävät neuvonanto ja selvityspalvelut yrityksien hallituksille ja johtoryhmille
Yrityksien strategia ja johtaminen
Tuotekehitys, tuotteistaminen ja palvelumuotoiluxx
Yrityksen digitalisaation kehittäminen
Myynnin ja markkinoinnin kehittämiseen littyvät palvelutxx
Omistajanvaihdokseeen liittyvät arvonmääritykset, laki- ja sopimusneuvonta
Omavastuu 20 %1 000 €500 €

- TUOTEKEHITYS, TUOTTEISTAMINEN JA PALVELUMUOTOILU 2500 € Sisältää 3 päivää tuote- ja palvelukehitystä yhdessä asiakkaan kanssa. Asiakkaan tarpeen ja toiveiden mukaan katsomme sisällön tarkemmin seuraavista osa-alueista: -Tuotteiden ja palveluiden kehittäminen -Palvelu- ja tuotekuvaukset ja tuotekortit -Palvelusisällön selkeyttäminen ja palvelulupaus -Uuden tuote- tai palveluidean paketoiminen valmiiksi tuotteeksi tai palveluksi -Hinnoittelu -Kilpailija-analyysit.

-TUOTEKEHITYS, TUOTTEISTAMINEN JA PALVELUMUOTOILU 5000 € Sisältää 6 päivää tuote- ja palvelukehitystä yhdessä asiakkaan kanssa. Asiakkaan tarpeen ja toiveiden mukaan katsomme sisällön tarkemmin seuraavista osa-alueista: -Tuotteiden ja palveluiden kehittäminen -Palvelu- ja tuotekuvaukset ja tuotekortit -Palvelusisällön selkeyttäminen ja palvelulupaus -Uuden tuote- tai palveluidean paketoiminen valmiiksi tuotteeksi tai palveluksi -Hinnoittelu -Kilpailija-analyysit -Yritysbrändin rakentaminen tai kehittäminen.

- MYYNNIN JA MARKKINOINNIN KEHITTÄMISEEN LIITTYVÄT PALVELUT 2500 € Sisältää 3 päivää markkinoinnin kosultaatiota ja kehittämistä yhdessä asiakkaan kanssa. Asiakkaan tarpeen ja toiveiden mukaan katsomme sisällön tarkemmin seuraavista osa-alueista: -Markkinoinnin- ja myynnin perusteet ja lainalaisuudet, -Markkinointistrategian suunnittelu, -Digimarkkinoinnin (Facebook, Google Ads) ja/tai Somemarkkinoinnin (Facebook, Instagram, LinkedIn) hyödyntäminen, -Brändäys ja yrityksen visuaalisen ilmeen suunnittelu, -Markkinoinnin vuosikellon teko ja/tai sisältösuunnitelman teko 3 kk:tta eteenpäin.

- MYYNNIN JA MARKKINOINNIN KEHITTÄMISEEN LIITTYVÄT PALVELUT 5000 € Sisältää 6 päivää markkinoinnin kosultaatiota ja kehittämistä yhdessä asiakkaan kanssa. Asiakkaan tarpeen ja toiveiden mukaan katsomme sisällön tarkemmin seuraavista osa-alueista: -Markkinoinnin- ja myynnin perusteet ja lainalaisuudet, -Markkinointistrategian suunnittelu, -Digimarkkinoinnin (Facebook, Google Ads) ja/tai Somemarkkinoinnin (Facebook, Instagram, LinkedIn) hyödyntäminen, -Brändäys ja yrityksen visuaalisen ilmeen suunnittelu, -Markkinoinnin vuosikellon teko ja/tai sisältösuunnitelman teko 6 kk:tta eteenpäin, -Verkkosivujen ja verkkokaupan suunnittelu, -Google palveluiden (Google Drive, Google My Business, Google Analytics) hyödyntäminen.

-

-