Naka Consulting Oy

Naka Consulting Oy on rovaniemeläinen yritys, jolla on pitkäaikainen osaaminen yritystutkimuksessa, liiketoimintasuunnittelussa sekä kansallisten että kansainvälisten hankkeiden suunnittelussa ja toteutuksessa. Yrityksessä on vankka osaaminen yritysten rahoitusjärjestelyjen toteuttamisessa ja erityisesti yritykselle sopivien julkisten rahoituskanavien arvioinnissa ja rahoituksen saamisen avustamisessa.

Yhteystiedot

Havupolku 25
96900 Saarenkylä

0405639501

erkki.kautto@gmail.com

Erkki Kautto

0405639501

Palvelut


  • Yrityspalveluseteli

Hinnasto: Rovaniemi

Yrityspalveluseteli 4000€Yrityspalveluseteli 2000€
Kansainvälistymisen suunnittelu ja markkinaselvityksetxx
Kansainvälistymiseen liittyvät messuosallistumiset
Kasvuun liittyvät rahoitus- ja investointisuunnitelmat sekä hakemuksetxx
Taloushallinnon kehittämisen palvelut
Kasvuun liittyvä laki- ja sopimusneuvonta
Kasvuun tähtäävät neuvonanto ja selvityspalvelut yrityksien hallituksille ja johtoryhmillexx
Yrityksien strategia ja johtaminenxx
Tuotekehitys, tuotteistaminen ja palvelumuotoilu
Yrityksen digitalisaation kehittäminen
Myynnin ja markkinoinnin kehittämiseen littyvät palvelut
Omistajanvaihdokseeen liittyvät arvonmääritykset, laki- ja sopimusneuvonta
Omavastuu 20 %1 000 €500 €

Kansainvälistymisen suunnittelu ja markkinaselvitykset Projektin kesto 3-6 viikkoa, yhteensä 30 työtuntia/ yhteensä 2500€ Kansainvälistymiseen liittyvät markkinointisuunnitelmat ja -strategiat. Kansainvälistymisen rahoitusmahdollisuudet. Kansainvälinen brändityö. Projektin sisältö ja laajuus määräytyy lopullisesti yrityksen tarpeiden ja tavoitteiden mukaisesti. Projektin kesto 4-8 viikkoa, yhteensä 60 työtuntia/ yhteensä 5000€ Kansainvälistymiseen liittyvät markkinointisuunnitelmat ja -strategiat. Kansainvälistymisen rahoitusmahdollisuudet. Kansainvälinen brändityö. Projektin sisältö ja laajuus määräytyy lopullisesti yrityksen tarpeiden ja tavoitteiden mukaisesti.

Kasvuun liittyvät rahoitus- ja investointisuunnitelmat, sekä hakemukset Projektin kesto 3-6 viikkoa, yhteensä 30 työtuntia/ yhteensä 2500€ Rahoitus- ja investointisuunnitelmien tueksi tarvittavat liiketoimintasuunnitelmat. Eri rahoitusmahdollisuuksien vertailu. Investointi- ja kehittämisrahoituksen hakemukset. Projektin sisältö ja laajuus määräytyy lopullisesti yrityksen tarpeiden ja tavoitteiden mukaisesti. Projektin kesto 4-8 viikkoa, yhteensä 60 työtuntia/ yhteensä 5000€ Rahoitus- ja investointisuunnitelmien tueksi tarvittavat liiketoimintasuunnitelmat. Eri rahoitusmahdollisuuksien vertailu. Investointi- ja kehittämisrahoituksen hakemukset. Projektin sisältö ja laajuus määräytyy lopullisesti yrityksen tarpeiden ja tavoitteiden mukaisesti.

Kasvuun tähtäävät neuvonanto ja selvityspalvelut yrityksien hallituksille ja johtoryhmille Projektin kesto 3-6 viikkoa, yhteensä 30 työtuntia/ yhteensä 2500€ Yritysten kehittämiseen liittyvät analyysit ja rahoitusneuvonta. Yrityksen kansallinen ja kansainvälinen kontaktiverkosto. Yrityksen nykytila-analyysi ja sen pohjalta tehdyt kehittämisehdotukset. Projektin sisältö ja laajuus määräytyy lopullisesti yrityksen tarpeiden ja tavoitteiden mukaisesti. Projektin kesto 4-8 viikkoa, yhteensä 60 työtuntia/ yhteensä 5000€ Yritysten kehittämiseen liittyvät analyysit ja rahoitusneuvonta. Yrityksen kansallinen ja kansainvälinen kontaktiverkosto. Yrityksen nykytila-analyysi ja sen pohjalta tehdyt kehittämisehdotukset. Projektin sisältö ja laajuus määräytyy lopullisesti yrityksen tarpeiden ja tavoitteiden mukaisesti.

Yrityksien strategia ja johtaminen Projektin kesto 3-6 viikkoa, yhteensä 30 työtuntia/ yhteensä 2500€ Yrityksen liiketoimintasuunnitelman kehikko yhteistyössä yrityksen johdon kanssa Yrityksen strateginen suunnitelman luonnos yhteistyössä yrityksen johdon kanssa Projektin kesto 4-8 viikkoa, yhteensä 60 työtuntia/ yhteensä 5000€ Yrityksen liiketoimintasuunnitelma yhteistyössä yrityksen johdon kanssa Yrityksen strategiasuunnitelma yhteistyössä yrityksen johdon kanssa

-