Flatlight Creative Oy

Flatlight Creative House luo ideoita, brändejä, tarinoita ja kokemuksia kaikille aisteille.

Yhteystiedot

Aittatie 3
96100 Rovaniemi

0505770347

miikka@flatlight.fi

www.flatlight.fi

Miikka Niemi

0505770347

Palvelut


  • Yrityspalveluseteli

Hinnasto: Rovaniemi

Yrityspalveluseteli 4000€Yrityspalveluseteli 2000€
Kansainvälistymisen suunnittelu ja markkinaselvitykset
Kansainvälistymiseen liittyvät messuosallistumiset
Kasvuun liittyvät rahoitus- ja investointisuunnitelmat sekä hakemukset
Taloushallinnon kehittämisen palvelut
Kasvuun liittyvä laki- ja sopimusneuvonta
Kasvuun tähtäävät neuvonanto ja selvityspalvelut yrityksien hallituksille ja johtoryhmille
Yrityksien strategia ja johtaminen
Tuotekehitys, tuotteistaminen ja palvelumuotoilux
Yrityksen digitalisaation kehittäminenx
Myynnin ja markkinoinnin kehittämiseen littyvät palvelutxx
Omistajanvaihdokseeen liittyvät arvonmääritykset, laki- ja sopimusneuvonta
Omavastuu 20 %1 000 €500 €

-

-

1. Brändinkirkastus -> 5000€ Flatlightin brändinkirkastusprojektissa luodaan uusi ja erottuva brändin ydin, jonka varaan on helppo rakentaa seuraavia toimenpiteitä sekä liiketoimintaa. Mitä tehdään? - Nykytilan analyysi ja tavoitetilan määrittely. - Brändin positiointi - Brändikonsepti - Pääviestit Projektin sisältö ja lopputulos: - Flatlightin omaa työskentelyä. - Yhteistä workshop työskentelyä. - Brändinkirkastus esitys PDF muodossa

2. Markkinoinnin uudet ideat -> 5000€ Flatlightin markkinoinnin uudet ideat tarjoaa katsauksen uudenlaisiin markkinoinnin ideoihin, toteutuksiin, joita voi skaalata eri asiakkaiden tarpeisiin. Projekti keskittyy ideoihin ja oman erottuvan markkinointitavan löytämiseen. Mitä tehdään? - Nykytilan analyysi ja tavoitteiden määrittely. - Markkinoinnin raamien ja resurssien kartoitus. - Workshop - Työn paketointi ideadokumentiksi. Projektin sisältö ja lopputulos: - Flatlightin omaa työskentelyä. - Yhteistä workshop työskentelyä. - Suositukset ja ideat markkinointiin PDF muodossa.

3. Video- ja valokuvasisältöjen sparraus -> 2500€ Flatlightin video- ja valokuvasisältöjen sparraus sisältää katsauksen eri sisältöihn, tyyleihin ja tekniikoihin. Projekti ei sisällä uuden materiaalin tuotantoa. Mitä tehdään? - Nykytilan analyysi ja tavoitteiden määrittely. - Kevyt video-ja valokuvasisältöjen, tyylien ja tekniikoiden sparraus. - Työn paketointi ideadokumentiksi. Projektin sisältö ja lopputulos: - Flatlightin omaa työskentelyä. - Yhteistä workshop työskentelyä. - Brändikäsikirjoitus PDF muodossa.

4. Video- ja valokuvasisältöjen konseptointi ja demoaminen -> 5000€ Flatlightin video- ja valokuvasisältöjen konseptointi ja demoaminen sisältää katsauksen eri sisältöihin, tyyleihin ja tekniikoihin. Oman tyylin määrittelyä ja sen demoamista. Mitä tehdään? - Nykytilan analyysi ja tavoitteiden määrittely. - Workshop - Demo - Työn paketointi ideadokumentiksi ja demomateriaalin. Projektin sisältö ja lopputulos: - Flatlightin omaa työskentelyä. - Yhteistä workshop työskentelyä. - Brändikäsikirjoitus PDF muodossa.

5. Brändifilmin käsikirjoitus -> 5000€ Flatlightin brändifilmin käsikirjoitus sisältää asiakkaan brändin tarinallistamisen ja käsikirjoittamisen. Brändifilmin käsikirjoitus tarjoaa materiaalia brändiviestintään ja pohjan erilliselle videotuotantoprojektille. Projekti sisältää myös visuaalisen tyylin määrittelyn. Projekti ei sisällä uuden materiaalin tuotantoa. Mitä tehdään? - Nykytilan analyysi ja tavoitteiden määrittely. - Brändiworkshop - Käsikirjoitustyö - Visuaalinen tyyli. Projektin sisältö ja lopputulos - Flatlightin omaa työskentelyä. - Yhteistä workshop työskentelyä. - Brändikäsikirjoitus PDF muodossa.

6. Uusien teknologioiden mahdollisuudet -> 2500€ Flatlightin uusien teknologioiden mahdollisuudet tarjoaa katsauksen uusiin teknologioihin, niiden käyttösovelluksiin brändinrakennuksessa sekä markkinointiviestinnässä. Mitä tehdään? - Nykytilan analyysi ja tavoitteiden määrittely. - Uusien teknologioiden mahdollisuudet -esitys - Workshop - Työn paketointi ideadokumentiksi. Projektin sisältö ja lopputulos: - Flatlightin omaa työskentelyä. - Yhteistä workshop työskentelyä. - Suositukset ja ideat dokumentti PDF muodossa.

-

-